SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2008 #13 Ce: rep almak için çitos virdim rep emme fakiriz biliyon ancak 19 verebiliyom.. Bugün bana ; yarın sana en çokda buna güldüm ya
Ce: rep almak için çitos virdim rep emme fakiriz biliyon ancak 19 verebiliyom.. Bugün bana ; yarın sana en çokda buna güldüm ya
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #14 Ce: rep almak için bende vermistim bacima,,hadi sendende beklyioz hepimizzz seni cok seviyoruz iyiki varsinnn rep güzelim benimm
Ce: rep almak için bende vermistim bacima,,hadi sendende beklyioz hepimizzz seni cok seviyoruz iyiki varsinnn rep güzelim benimm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Şubat 2008 #15 Ce: rep almak için sağulun canlarım bende sizi çok seviyorumm elinize sağlık teşekkürler
örgüm Üye Üye 20 Şubat 2008 #16 Ce: rep almak için bana vermiş olduğun ilk rep için teşekkürler canım bugün ilk günüm öğrenecem bu işleri😛arty:
Ce: rep almak için bana vermiş olduğun ilk rep için teşekkürler canım bugün ilk günüm öğrenecem bu işleri😛arty:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #17 Ce: rep almak için eee bu kadar sözden sonra virmesek ayıp edcez bende virdim sana rep hadi bugün sana yarın bana 😀 Son düzenleme: 18 Mart 2008
Ce: rep almak için eee bu kadar sözden sonra virmesek ayıp edcez bende virdim sana rep hadi bugün sana yarın bana 😀
melegimeren Yeni Üye Üye 30 Mart 2008 #18 Ce: rep almak için Hani bir ara repi olmayan ama gururlu bir genç vardı ya işte o benim verdim ama oldumu acaba
Ce: rep almak için Hani bir ara repi olmayan ama gururlu bir genç vardı ya işte o benim verdim ama oldumu acaba
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Nisan 2008 #20 Ce: rep almak için yazıyı okuyupta rep vermemek olmaz dimi verdim bende repimi 🙂