BöğüRTLen Yeni Üye Üye 27 Nisan 2008 #21 Ce: rep almak için benim hiç repim yookk,Allah rızası için bana da 1 rep verin 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 29 Nisan 2008 #22 Ce: rep almak için çitoşum ben sana verdimm şimdi veremem e 15 gün sonra artık.sana feda olsun repler canımm.bana da vermeyi unutmayın😀
Ce: rep almak için çitoşum ben sana verdimm şimdi veremem e 15 gün sonra artık.sana feda olsun repler canımm.bana da vermeyi unutmayın😀
M Monera Forum Okuru 6 Mayıs 2008 #23 Ce: rep almak için çitoscum vercem ama başkalarınada vermem lazım bi gün veririm bu konuna veya başka konuna senin verdiğin repler içinde tşk canım...
Ce: rep almak için çitoscum vercem ama başkalarınada vermem lazım bi gün veririm bu konuna veya başka konuna senin verdiğin repler içinde tşk canım...
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #24 Cevap: rep almak için Repin ne önemi var mühim olan çok olması... emegıne saglık
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #25 Cevap: Ce: rep almak için Valla verdim ama oldumu bilmiyorum ben bu konuda cahilim biraz çünkü....
sementha Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #26 Cevap: rep almak için bende verdim gittii....tabi doğru yaptıysam ...