S selinn Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #21 Ce: Üstteki üye estern66' Alıntı: Tanırım kendilerini olmazsa olmazlardandır. Genişletmek için tıkla ... tanıyorum kendisini çok şeker biridir,herkes tanışmalı onunla🙂
Ce: Üstteki üye estern66' Alıntı: Tanırım kendilerini olmazsa olmazlardandır. Genişletmek için tıkla ... tanıyorum kendisini çok şeker biridir,herkes tanışmalı onunla🙂
azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #22 Ce: Üstteki üye fuşya' Alıntı: tanırım. aşk+ehmed = azem:becky: Genişletmek için tıkla ... muhahahhahaa😀
Ce: Üstteki üye fuşya' Alıntı: tanırım. aşk+ehmed = azem:becky: Genişletmek için tıkla ... muhahahhahaa😀
A asena66 Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #23 Ce: Üstteki üye Azemmmmmmm nasıl biri evet evet Azem Melek gibi heralde,Azem ben seni daha tanımıyom ki bacım.
Ce: Üstteki üye Azemmmmmmm nasıl biri evet evet Azem Melek gibi heralde,Azem ben seni daha tanımıyom ki bacım.
azem Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #24 Ce: Üstteki üye asena66' Alıntı: Azemmmmmmm nasıl biri evet evet Azem Melek gibi heralde,Azem ben seni daha tanımıyom ki bacım. Genişletmek için tıkla ... tanışırız canem
Ce: Üstteki üye asena66' Alıntı: Azemmmmmmm nasıl biri evet evet Azem Melek gibi heralde,Azem ben seni daha tanımıyom ki bacım. Genişletmek için tıkla ... tanışırız canem
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #25 Ce: Üstteki üye Ben bu Azem'i bir yerlerden tanıyorum ama nereden... 🙂 Azemcim... Ehem öhöm.. Arkadaşımdır kendileri...
Ce: Üstteki üye Ben bu Azem'i bir yerlerden tanıyorum ama nereden... 🙂 Azemcim... Ehem öhöm.. Arkadaşımdır kendileri...
C CeYLo Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #27 Ce: Üstteki üye tanırım efem kendileri sivri dilli melek oldular 🙂