K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #11 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi Ben bu oyunu anlayana kadar... 🙂 ay hadi ne icmek istersin caymi kahvemi???
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi Ben bu oyunu anlayana kadar... 🙂 ay hadi ne icmek istersin caymi kahvemi???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #12 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi Kördüğüm hoşgeldin canım, gel oje sürelim, benimkiler eskimiş 😀
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi Kördüğüm hoşgeldin canım, gel oje sürelim, benimkiler eskimiş 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #13 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi hadi sürelim arkasinda tvde bir film var izleyelimmi??
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #14 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ay canım ne iyi ettin geldin de ben çıkacaktım çocuklara bakarmısın
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ay canım ne iyi ettin geldin de ben çıkacaktım çocuklara bakarmısın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #15 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi hadi bakalim arkasindanda benle alisverise gidermisin...
M Misafir Forum Okuru 25 Aralık 2007 #16 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi iyiki geldin çok hastayım bari bir tas çorba yap bana
almira Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #17 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi rüyam ne geldin hastalık geçirecen bana hade sen geri git eyileşince gel
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi rüyam ne geldin hastalık geçirecen bana hade sen geri git eyileşince gel
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Aralık 2007 #18 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi bu kişiyi tanımıyom anam yabancıları eve alma dedi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #19 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ay aldim bende hemen kovim en iyisi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2007 #20 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi kördügüm' Alıntı: ay aldim bende hemen kovim en iyisi Genişletmek için tıkla ... la köri sen niye onu kovuyon ki la sana gelen benim benimi kovuyon sen
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi kördügüm' Alıntı: ay aldim bende hemen kovim en iyisi Genişletmek için tıkla ... la köri sen niye onu kovuyon ki la sana gelen benim benimi kovuyon sen