C ChaRacTeR Forum Okuru 26 Ağustos 2007 #11 Ce: Üstteki üye ASİ_KELEBEK' Alıntı: uğraşmadım ya abartmışlar... 😀nee küççüğü 22 yaşındayım tamam mı:roll: üstteki üyeyi tanırım tasarımcıdır... Genişletmek için tıkla ... peki Gizem🙂
Ce: Üstteki üye ASİ_KELEBEK' Alıntı: uğraşmadım ya abartmışlar... 😀nee küççüğü 22 yaşındayım tamam mı:roll: üstteki üyeyi tanırım tasarımcıdır... Genişletmek için tıkla ... peki Gizem🙂
azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #12 Ce: Üstteki üye ChaRacTeR' Alıntı: peki Gizem🙂 Genişletmek için tıkla ... kendisiylen bi sohbetim yok tanımıyorum
Ce: Üstteki üye ChaRacTeR' Alıntı: peki Gizem🙂 Genişletmek için tıkla ... kendisiylen bi sohbetim yok tanımıyorum
M minerwa Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #13 Ce: Üstteki üye azem' Alıntı: kendisiylen bi sohbetim yok tanımıyorum Genişletmek için tıkla ... üstteki üyeyi iyi tanırım..tam bir çaylak aşıktır..🙂 ama bir tanedir azemim 😉
Ce: Üstteki üye azem' Alıntı: kendisiylen bi sohbetim yok tanımıyorum Genişletmek için tıkla ... üstteki üyeyi iyi tanırım..tam bir çaylak aşıktır..🙂 ama bir tanedir azemim 😉
S selinn Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #14 Ce: Üstteki üye üsttekini iyi tanırım,sakın bulaşmayın ona çok kıl biridir🙂
kuzum Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #15 Ce: Üstteki üye Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye dolanan güzide bir üyedir kendüleri.:mod:
azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #16 Ce: Üstteki üye kuzum' Alıntı: Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye dolanan güzide bir üyedir kendüleri.:mod: Genişletmek için tıkla ... Kendisini uzun zamandır tanırım , 60 yaşlarında pörsümüş, biraz deli,yaşlanmış bi hatundur işte :becky:
Ce: Üstteki üye kuzum' Alıntı: Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye dolanan güzide bir üyedir kendüleri.:mod: Genişletmek için tıkla ... Kendisini uzun zamandır tanırım , 60 yaşlarında pörsümüş, biraz deli,yaşlanmış bi hatundur işte :becky:
fuşya Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #17 Ce: Üstteki üye azem' Alıntı: Kendisini uzun zamandır tanırım , 60 yaşlarında pörsümüş, biraz deli,yaşlanmış bi hatundur işte :becky: Genişletmek için tıkla ... tanırım. aşk+ehmed = azem:becky:
Ce: Üstteki üye azem' Alıntı: Kendisini uzun zamandır tanırım , 60 yaşlarında pörsümüş, biraz deli,yaşlanmış bi hatundur işte :becky: Genişletmek için tıkla ... tanırım. aşk+ehmed = azem:becky:
M minerwa Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #18 Ce: Üstteki üye fuşya' Alıntı: tanırım. aşk+ehmed = azem:becky: Genişletmek için tıkla ... üfff hem de nasıl tanırım... 😀 ooo ortilerin en iyisi; arkadaşların en süperi; kodum mu oturtan; sert hatunların şahıdır kendileri.. 😀 hem de benim sıkı arkadaşımdır
Ce: Üstteki üye fuşya' Alıntı: tanırım. aşk+ehmed = azem:becky: Genişletmek için tıkla ... üfff hem de nasıl tanırım... 😀 ooo ortilerin en iyisi; arkadaşların en süperi; kodum mu oturtan; sert hatunların şahıdır kendileri.. 😀 hem de benim sıkı arkadaşımdır
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #19 Ce: Üstteki üye Tanırım kendilerini... Mirabal kardeşlerin en beğendiğim hatunu olan Minerwa ismiyle bana her daim Julia Alvarez'i hatırlatır. Kelebeklerle birlikte tabi ki... :rules: İyidir hoştur... Muhabbeti tatlıdır... Arkadaşımdır...
Ce: Üstteki üye Tanırım kendilerini... Mirabal kardeşlerin en beğendiğim hatunu olan Minerwa ismiyle bana her daim Julia Alvarez'i hatırlatır. Kelebeklerle birlikte tabi ki... :rules: İyidir hoştur... Muhabbeti tatlıdır... Arkadaşımdır...