SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Aralık 2007 #21 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ay bu kim gelmiş dilencimi ne kış kış hadi allah versin
ms_enemy Yeni Üye Üye 8 Ocak 2008 #22 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi cemoşum hoşgeldin canım..... gell gell pastalar böreklerr çaylar varrr 🙂
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi cemoşum hoşgeldin canım..... gell gell pastalar böreklerr çaylar varrr 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Ocak 2008 #23 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ooo ms gelmiş ne iyi etmiş gel senle mm de gezelim ms cim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Ocak 2008 #24 Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ben geldim lo eli boş geldim kusura kalmayın duydumki çay içiyonuz börekler yiyiyonuz hani bana hani bana
Ce: üstteki üye size misafirliğe geldi ben geldim lo eli boş geldim kusura kalmayın duydumki çay içiyonuz börekler yiyiyonuz hani bana hani bana
sahtedüşler Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #25 tam canım buyursun gelsinn aaa temizlik saatinde geldin sana cez bana yardım etcen artık imkanı mümkünatı yokk buyur canım temizlige heheheeheh...
tam canım buyursun gelsinn aaa temizlik saatinde geldin sana cez bana yardım etcen artık imkanı mümkünatı yokk buyur canım temizlige heheheeheh...
PeLiNiM Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #26 pasaklı seni önceden evini barkını temizleseydin hadi bana gidelim de sana karpuz keseyim bari
M * MuCiZé * Forum Okuru 11 Eylül 2009 #27 evin biraz uzak ablam ankaraya gı,öle gel git olmaz,madem geldin buyur oturalım bak kendi ellerimle sana ebecümeci yaptım,hem seni bulmuşken bırakırmıyım,iki dertleşelim
evin biraz uzak ablam ankaraya gı,öle gel git olmaz,madem geldin buyur oturalım bak kendi ellerimle sana ebecümeci yaptım,hem seni bulmuşken bırakırmıyım,iki dertleşelim
PeLiNiM Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #28 Fundacım yatılı kalırsın Benim ev müsait Anneannenide getir bize bazlama yapsın 😀 Ebegümeciyle iyi gider Bizde ne dedikodu yaparız değil mi?
Fundacım yatılı kalırsın Benim ev müsait Anneannenide getir bize bazlama yapsın 😀 Ebegümeciyle iyi gider Bizde ne dedikodu yaparız değil mi?
seerose Daimi Üye Üye 23 Eylül 2009 #29 Buyurun banada gelin,beklerim.Kekte yaparim size,cayda demlerim,kahve falida bakarim.