»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Haziran 2009 #21 Cevap: Üstteki üye bu forumda olmasa nolurdu 13 yasinda, ve japonlari cok begenen biri olmazdi 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 28 Haziran 2009 #22 Cevap: Üstteki üye bu forumda olmasa nolurdu Nickini her okuduğumda aklıma çikolata gelmezdi.....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 30 Haziran 2009 #23 Cevap: Üstteki üye bu forumda olmasa nolurdu Hayal olmasaydıı kimin kedisiii ekranımı yalayarak temizleyecektiii.... 😀
Cevap: Üstteki üye bu forumda olmasa nolurdu Hayal olmasaydıı kimin kedisiii ekranımı yalayarak temizleyecektiii.... 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2009 #25 hayal olmasa, kim bana önemli konularda fikir verecektiii 🙂 tskler caniiimmm iiiki varsin
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 20 Eylül 2009 #26 Hercai olması ben bu sitede ne yapardım ( herseyi o öğretti tesekkürlerrr )
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Eylül 2009 #29 HayaL olmasa sanirim bukadar kediyi bir arada göremezdim 🙂🙂🙂
Dj Aşık Yeni Üye Üye 10 Ocak 2010 #30 kız ben seni tanımadım ama olsun senin gibi şeker kız olmazdi ozaman