M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #271 gülümse_melos' Alıntı: Ben 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum Genişletmek için tıkla ... aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emı
gülümse_melos' Alıntı: Ben 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum Genişletmek için tıkla ... aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emı
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #272 gülümse_melos' Alıntı: Ben 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum Genişletmek için tıkla ... Cnm zaten son dönemler oyle oluyormus bende oyle olurum galiba melos
gülümse_melos' Alıntı: Ben 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum Genişletmek için tıkla ... Cnm zaten son dönemler oyle oluyormus bende oyle olurum galiba melos
gülümse_melos Üye Üye 22 Haziran 2016 #273 eda....' Alıntı: ben daha fazla olurum aysegul kesın ıkız yaaaaa h aman alım yaa esımn sozu var altı aylık olsunlar aksamları ıkı satt spora gıdıcem Genişletmek için tıkla ... görürüm ben seni o zaman nasıl zor oluyo yürümek çıkıyoruz bi saat yuruyelim diye yarım saat yuruyunce yoruldum diyorum eve zor geliyorum 🙂
eda....' Alıntı: ben daha fazla olurum aysegul kesın ıkız yaaaaa h aman alım yaa esımn sozu var altı aylık olsunlar aksamları ıkı satt spora gıdıcem Genişletmek için tıkla ... görürüm ben seni o zaman nasıl zor oluyo yürümek çıkıyoruz bi saat yuruyelim diye yarım saat yuruyunce yoruldum diyorum eve zor geliyorum 🙂
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #274 eda....' Alıntı: 80 le dogursam ıyı valla h ama cnm ne ıstırosa yıyorum genllıkle meyve yıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Bende meyve çok yiyorum bende 80 ile dogurururm galiba rahat 🙂
eda....' Alıntı: 80 le dogursam ıyı valla h ama cnm ne ıstırosa yıyorum genllıkle meyve yıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Bende meyve çok yiyorum bende 80 ile dogurururm galiba rahat 🙂
gülümse_melos Üye Üye 22 Haziran 2016 #275 eda....' Alıntı: aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emı Genişletmek için tıkla ... KIZ yanlış yazmisim 10 aldım
eda....' Alıntı: aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emı Genişletmek için tıkla ... KIZ yanlış yazmisim 10 aldım
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #276 Aynen eda şimdiden zorlaşıyor yürümek hele sicaklarda hiç çekilmiyor ayaklarim sisiyor edos sporu unut cnm anca günlük yürüyüş yaparsın 🙂
Aynen eda şimdiden zorlaşıyor yürümek hele sicaklarda hiç çekilmiyor ayaklarim sisiyor edos sporu unut cnm anca günlük yürüyüş yaparsın 🙂
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #277 gülümse_melos' Alıntı: KIZ yanlış yazmisim 10 aldım Genişletmek için tıkla ... Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydun
gülümse_melos' Alıntı: KIZ yanlış yazmisim 10 aldım Genişletmek için tıkla ... Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydun
gülümse_melos Üye Üye 22 Haziran 2016 #279 Ayse Güll 27' Alıntı: Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydun[/QUOTE 71dim aynaya bakınca psikolojim bozuluyor 🙂 zaten fazla vardı artık yuvarlanma noktasindayim 😀 Genişletmek için tıkla ...
Ayse Güll 27' Alıntı: Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydun[/QUOTE 71dim aynaya bakınca psikolojim bozuluyor 🙂 zaten fazla vardı artık yuvarlanma noktasindayim 😀 Genişletmek için tıkla ...