M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #241 bakalm ıstosa gıdım bı bıdee kapalı carsıya gıdım drum cunkı 6 7 densonra yatacagz hep dedı suan 17+1 ım
bakalm ıstosa gıdım bı bıdee kapalı carsıya gıdım drum cunkı 6 7 densonra yatacagz hep dedı suan 17+1 ım
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #242 Oy maslahhh @gülümse_melos az kalmis cnm sen normal.dogum mi istiyordun
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #243 ayy aysegul sen resmımı gordun mu benım dun koydumm
Umudummm. Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #244 @eda.... cnm küçük olacaklar zaten bir sürü ikisi yapabilir aynı yatakta
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #245 esımde ole dıooo ıkı tane kalabalıok olur odada dıo
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #247 aysgel bak hemen kaldırcam sonra sende koy melos sende koy
gülümse_melos Üye Üye 22 Haziran 2016 #248 Ayse Güll 27' Alıntı: Oy maslahhh @gülümse_melos az kalmis cnm sen normal.dogum mi istiyordun Genişletmek için tıkla ... evet canım normal istiyorum ama Dr 37. De karar vercez diyo çatı muayenesi yapılınca bakicaz diyo
Ayse Güll 27' Alıntı: Oy maslahhh @gülümse_melos az kalmis cnm sen normal.dogum mi istiyordun Genişletmek için tıkla ... evet canım normal istiyorum ama Dr 37. De karar vercez diyo çatı muayenesi yapılınca bakicaz diyo
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #249 gordun mu bakkkk