gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Eylül 2010 #23 tşklerrr canım acildenn uzmasıı lazımdıı tırnaklarımın bugündenn başlayacagımmm bilgii cokk tşklerr....
tşklerrr canım acildenn uzmasıı lazımdıı tırnaklarımın bugündenn başlayacagımmm bilgii cokk tşklerr....
C CeySa** Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #24 Ben denedim parlatıcının içine birkaç damla limoon sıktım ama parlatıcıda topaklanmalar oldu sonra onlar dibine çöktü. Bir şey olmaz heralde. Peki ne kadar sürede uzuyor ??
Ben denedim parlatıcının içine birkaç damla limoon sıktım ama parlatıcıda topaklanmalar oldu sonra onlar dibine çöktü. Bir şey olmaz heralde. Peki ne kadar sürede uzuyor ??
M Misafir Melek Forum Okuru 11 Ekim 2010 #25 Ben normalde tırnaklarımı yiyorum ama uzatmaya karar verdim tam uzattım bu sefer kırılmaya başladı ne yapmalıyım ? Lütfen yardım edin ? 🙁
Ben normalde tırnaklarımı yiyorum ama uzatmaya karar verdim tam uzattım bu sefer kırılmaya başladı ne yapmalıyım ? Lütfen yardım edin ? 🙁
B berennaz Forum Okuru 12 Ekim 2010 #26 canım teşekkürler bende ılık suyun içine bir limonu sıkıp aspirin atıyorum yarım saat bekliyorum süper oluyor acizane fikrim
canım teşekkürler bende ılık suyun içine bir limonu sıkıp aspirin atıyorum yarım saat bekliyorum süper oluyor acizane fikrim
M Misafir Melek Forum Okuru 29 Kasım 2010 #27 tırnak yeme alışkanlığı seyy!!! bende tırnak yeme alışkanlığı varda onun için... bunada yararı var mı??? peki...😕🙂🙂)cevap yazsanız naal olur.........
tırnak yeme alışkanlığı seyy!!! bende tırnak yeme alışkanlığı varda onun için... bunada yararı var mı??? peki...😕🙂🙂)cevap yazsanız naal olur.........
M Misafir Melek Forum Okuru 1 Ocak 2011 #28 süper melisa' Alıntı: ben denedim neden olmuo🙁( Genişletmek için tıkla ... kaç gündür denediğine bağlı 1 günde sonuç alamazsınn
süper melisa' Alıntı: ben denedim neden olmuo🙁( Genişletmek için tıkla ... kaç gündür denediğine bağlı 1 günde sonuç alamazsınn
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Ocak 2011 #30 tırnak uzatmanın çabuk yolu bnde şimdi denedim inşllh olumlu bir çzüm olr