M Misafir Forum Okuru 3 Şubat 2010 #12 gunes ve su' Alıntı: denemek istiyorum ama cilayı bozmasın limon suyu Genişletmek için tıkla ... Yok yok bozmuyor canım, bir kaç damla limon sık içine 🙂 Kesinlikle denemeni tavsiye ederim 😀
gunes ve su' Alıntı: denemek istiyorum ama cilayı bozmasın limon suyu Genişletmek için tıkla ... Yok yok bozmuyor canım, bir kaç damla limon sık içine 🙂 Kesinlikle denemeni tavsiye ederim 😀
L Lanedlu_ceKy Forum Okuru 10 Şubat 2010 #13 öle😀 Yha benjm trnklarm ck küçkler her yolu denedm olmuo 🙁 off offf *** çiş Son düzenleme: 17 Eylül 2010
D dolce vita Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #14 limon durdukça şişede birşey yapmıyor demi yani bozmuyor cilayı
A ayseler Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #18 aa denemek lazım o zaman. aslında sadece tırnak parlatıcısına değil de direkt olarak sürmek de etkili oluyor
aa denemek lazım o zaman. aslında sadece tırnak parlatıcısına değil de direkt olarak sürmek de etkili oluyor
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Haziran 2010 #20 tskr ederm tatlım .. tırnaklarım cok zor uzuyor ve cabuk kırılıyor kısa tutmak zorunda kalıyorum bunu denemeden önce repini veriyorum .. mucks..
tskr ederm tatlım .. tırnaklarım cok zor uzuyor ve cabuk kırılıyor kısa tutmak zorunda kalıyorum bunu denemeden önce repini veriyorum .. mucks..