günaydın kızlar..yazamadım doktordan beri geçmiş olsun smi göğüs agrısı derken kaburganın kemikleri batıyor onumu diyorsun acaba?allah şifa versin git bakalım..kızlar benim sezeryan olucagım kesinleşti ilkim sezeryan old.için direk sezeryan dedi doktor ve günümüzde 1 hafta veya 10 gün öne çekildi
😕 yani 74 gün gözüküyodu bugün itibariyle 64 e falan düşücez zaman daralıyor....
buarada kızım 28.haftada 1.400 gr olmuş kafası ve bacakları 2 hafta ileriden gidiyor
🙂 31 haftalık gözüküyomuş gelişimi gayet iyi dedi artık ultrasona sıgmıyor tabiduruş pozisyonumuz aynı kafa aşagıda ayaklar mideme doğru bu sefer bende bilemedim ultrasonda kafasımı gövdesimi
🙂
buarada arkadaşım doğum yaptı çok çok memnun epiduralden kesinlikle tavsiye ediyo sonuç kaçınılmaz sezeryan olcagı için düşünmek lazım napalım her ameliyatın bi riski var allah hakkımızda hayırlısını versin...buarada gece hiç uyuyamadım nedense zaten çift yastıkla zor yatıyorum bu mide öldürecek beni tek sıkıntım bu ya.buyuk alısverıs yapmadım bende daha tek tuk bir iki şey aldım okadar oda yapıcam kızlarıma büyük dolap falan dusunuyorum bakalım..kendinize iyi bakın hşçkln..