Temmuz 2013 anne adaylari....

gunaydın güzel anneler bugün nasılsınız bakalım hafta sonu neler yaptınız biz kızlarımla balık tutmaya gıttık hem tuttuk hem orda yedık hava super di bugün yine berbat tabi insanın canı bişey yapmak istemiyor sündüklüyorum bilg.karşısında..tek şikayetim şu mide yanması allahım nasıl bişeydir cayır cayır yanıyorum herşeyi deniyorum evin içinde turluyorum doğana kadar benim böyle devam eder tek şikayetim bu napalım çekmeye çalışıyoruz işte sabah kahvaltısıyla başlıyoruz hatta kahv.önce kalkmamla başlıyor gece uykudan kaldırıyor o derece neyse bakalım sizler nasılsınız öpüyorum......

aynen canim benimde yanmam var sabah namazina kalkinca mutlaka ekmek yiyorum o dindiriyorda uyuyorum tekrar... bende bide üzerine ek bel agrisi ve kasik agrisi var.. ama yine buna sükür... yürüsüme felan gidiyorum yemeyide azaltim, öyle cok yemiyorum artik istahimda yok zaten...
Burdada hava kapali insanin icinden birsey yapasi gelmiyor sabah kalkerken basliyor.. ama napcamki diye uyanik yatiyorum yatakta kalkmiyorum valla... ve böyle böyle devam ediyor 😀

evt bencede geldmacherrei, gerektiginden fazla aliyorlar bence, gerci normal ultrasonda extradan yaptirdinmi 30 € o bile cok bence... ama 3D/4D cok güzel oluyor yaaa hala ben kizimin görüntülerine bakip hayretle izliyorum. insallah oglumdada güzel görüntüler cikar ortaya. acikcasi ben biraz cimri bi insanim ama böyle seylere dayanamiyorum 🙂)

ben aslinda cimri degilim önce olsa amaaan der hemen yaptirirdim ama simdi elim dar, para harcamadan önce üc defa düsünüyorum o yüzden bilemiyorum valla... hesap eksideyim gelir azaldi, gider cogaldi bilmyorumki.... napsam...

haaa ben sabah doktordaydim, sanciya baktilar, acilma varmi falan diye baktilar, kan aldilar, hersey yolunda, ama doktor fazla kilo alma dedi 🙂

neden ne kadar aldin sen simdilik canim? Valla ben 15kg aldim bile ben randevuma var daha 2 haftadan fazla... Gecenki kontroldede dr birsey demedi.. ama artik yemeyi felan azaltim istahimda azaldi cok sükür 😀

ben aslinda cimri degilim önce olsa amaaan der hemen yaptirirdim ama simdi elim dar, para harcamadan önce üc defa düsünüyorum o yüzden bilemiyorum valla... hesap eksideyim gelir azaldi, gider cogaldi bilmyorumki.... napsam...

pahali yaa, ablamda yaptirmamisti, 90di 120 olmus.. ama benim adamin daha bundan haberi yok 🙂 neyse süpriz olsun onada..

neden ne kadar aldin sen simdilik canim? Valla ben 15kg aldim bile ben randevuma var daha 2 haftadan fazla... Gecenki kontroldede dr birsey demedi.. ama artik yemeyi felan azaltim istahimda azaldi cok sükür 😀

bi 14 küsür de bende var 15 diyelim yani 🙂 ben yemekle falan aram yok ama tatli tatli tatli, tatli yemeden duramiyorummm 🙂) cikolata, dondurma, pasta hmmmmm, doktor fazla yeme kalcalarda kaliyor sonra dedi 🙂)

aynen canim bende kilolarimi herhalde tatlilardan aldim cikolatayi o kadar cok yemezdim önce ama simdi cikosuz günüm gecmiyor kek istiyor sürekli canim ama dedigim gibi simdilik cok sükür istah fazla degil bakalim kalacakmi böyle... :D:D saglik olsun dogumdan sonra veririz insalla 😀

aynen canim bende kilolarimi herhalde tatlilardan aldim cikolatayi o kadar cok yemezdim önce ama simdi cikosuz günüm gecmiyor kek istiyor sürekli canim ama dedigim gibi simdilik cok sükür istah fazla degil bakalim kalacakmi böyle... :D:D saglik olsun dogumdan sonra veririz insalla 😀

Insallah veririz 🙂 kizimin dogumundan sonra Rückbildungsgymnastik´e gitmistim ama bunda gidesim yok acikcasi, DVD alip evde yapmak istiyorum, ama bellide olmaz bana fikrim degisebilir 🙂

bir ay full caliscam. depresyondayim 🙁(((((

cogu gitti azi kaldi canim... neki bir ay dedigin bak 6 aydan fazla gecti hamis olali öyle degilmi 😀

bu arada eger rahatsizsan calisirken rapor alsana yada dr de fazla geliyor diye sana Beschäftigungsverbot verir. Maasinda kesintisiz gelir canim.. Yada Rapor yazar yarim gün felan calisirsin.... Valla ben calisamazdim masallah yinede sana... Sabahlari kalkamiyorum fiziktedavisine giderken bile zorlaniyorum oda erken bile degil saat 10da :D:D

Allah yardimcin olsun, ve kolaylik versin canim :hihi: girme depressyona :D:D

cogu gitti azi kaldi canim... neki bir ay dedigin bak 6 aydan fazla gecti hamis olali öyle degilmi 😀

bu arada eger rahatsizsan calisirken rapor alsana yada dr de fazla geliyor diye sana Beschäftigungsverbot verir. Maasinda kesintisiz gelir canim.. Yada Rapor yazar yarim gün felan calisirsin.... Valla ben calisamazdim masallah yinede sana... Sabahlari kalkamiyorum fiziktedavisine giderken bile zorlaniyorum oda erken bile degil saat 10da :D:D

Allah yardimcin olsun, ve kolaylik versin canim :hihi: girme depressyona :D:D

valla benim kizim evde Horoz görevini yapiyor, saat 8 olmadan uyandiriyor 🙂 son bir ay kaldi artik, islerimi falan bitirmessem rahat edemem, yeni Stajer(Azubi) görüsmelerim falan var. ben hem depresyona girerim hem calisirim 🙂

Aslinda ben daha kizimdan annelik iznindeydim, ama haftada bi iki gün geliyordum, kagitlari kontrol, imza falan 🙂 hamile oldugumu ögrenince tüm gün basladim, biraz annelik Maasi (Elterngeld) alim diye 🙂 üc bes idare etcez artik.

- - - Updated - - -

smileycim dogum sonrasi cocugun vatandasligini secebiliyorsun, sen hangi vatandasligi sececeksin?

Geri