çook sağol cnm kutladık bakalım ablamızın dogum gununu.evet galiba ilk ben alacagım kucagıma hayırlısı ınsallah bakalım..nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelık benım bazen sagıma bazen alt tarafıma boyle sancı gıbı bı agrı gırıyo sızdede oluyomu annem normal yerı daralıyo dıyo ben korkuyorum zaten hareketlerımız kısıtlanıyor yavas yavas..cuma gunu 30 haftalık oluyoruz bakalım 8 hafta falan kalıyo şaka gıbı buarada benım bu kız çok yaramaz olucak heralde ablasına hıc benzemıyo maş.hep kıpır kıpır çok hareketlı canım benım yaa...gonulcum sende gıt bakalım kontrolunede gör gel melegını..öpüyrm cnm..
canim senin iki kizinin dogum günleri yakin olcak yandin 🙂 benimkilerin arasinda 5 ay olcak.
benim hergün baska biyerim agriyor, sanciyor 🙂 alistim artik...bide dün oglusum resmen costu, karnimdan cikicakmis gibiydi, canimda yanmadi degil hani.
ikinci cocuklar birincisinin tersi olur diyorlar, sendede öyle desene 🙂 simariklikda güzel oluyor ama,
benim bu sakin allahdan, kizim bi canavar oldugu icin, bunun sakin olmasi iyi, tabii böyle kalirsa 🙂