Dün gece çatı arası temizliğine başladım!
1. adım planlama .2. adım uygumana...Depolama sistemleri, kutu, kutu, kutu...... carrefour halı hurçları-ikea yorgan saklama hurçları...
olayı 5 bölüme ayırdım.
1. bölüm: bana ait hobi-elişi vs. kutuları
2. bölüm. çocuğa ait oyuncak vs. kutuları
3. bölüm eşime ait: alet edevat-ıvır zıvır kutuları
4. bölüm eve ait ortak hatıra eşya vs kutuları
5. bölüm. eve ait büyük hacimli eşya parçaları- halı -seyahat bavulları vs..
ha bir de kullanılmayan atıl bölüm vardı küçük bir kapı gibi giriş vardı oraya.. oraya da izolasyon olsun diye cam yünü döşedim..çünkü o bölüm boş olduğu için alt kattaki oda diğerlerine göre daha soğuktu... bu sorunu da çözdüm..
çatı arasının depolama bölümünün haricinde bir de çatı odası var.. orayı artık tamamen boşalttım sayılır.. bu odayı da şirince bir bölüm olarak değerlendirmeyi düşünüyorum... ama daha tam depo kısmı bitmedi... 🙂
1. adım planlama .2. adım uygumana...Depolama sistemleri, kutu, kutu, kutu...... carrefour halı hurçları-ikea yorgan saklama hurçları...
olayı 5 bölüme ayırdım.
1. bölüm: bana ait hobi-elişi vs. kutuları
2. bölüm. çocuğa ait oyuncak vs. kutuları
3. bölüm eşime ait: alet edevat-ıvır zıvır kutuları
4. bölüm eve ait ortak hatıra eşya vs kutuları
5. bölüm. eve ait büyük hacimli eşya parçaları- halı -seyahat bavulları vs..
ha bir de kullanılmayan atıl bölüm vardı küçük bir kapı gibi giriş vardı oraya.. oraya da izolasyon olsun diye cam yünü döşedim..çünkü o bölüm boş olduğu için alt kattaki oda diğerlerine göre daha soğuktu... bu sorunu da çözdüm..
çatı arasının depolama bölümünün haricinde bir de çatı odası var.. orayı artık tamamen boşalttım sayılır.. bu odayı da şirince bir bölüm olarak değerlendirmeyi düşünüyorum... ama daha tam depo kısmı bitmedi... 🙂