M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Nisan 2019 #93 Bu gün yapılan işler kahvaltı yapıldı dünden beri mutfağı Temizliyorum yarın kaldı maalesef
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Mayıs 2019 #94 bu gun yapılan işler ev süpürüldü silindi mutfak dolaplarının dışı silindi ocak silindi ve bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı
bu gun yapılan işler ev süpürüldü silindi mutfak dolaplarının dışı silindi ocak silindi ve bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı
L Lik Forum Okuru 19 Mayıs 2019 #95 Ev süpürüldü baklava yapıldı mutfak toplandı kalan bulaşıklar yıkandı ocak temizlendi bu günlük bu kadar yeter
Ev süpürüldü baklava yapıldı mutfak toplandı kalan bulaşıklar yıkandı ocak temizlendi bu günlük bu kadar yeter
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Mayıs 2019 #96 Lik' Alıntı: Ev süpürüldü baklava yapıldı mutfak toplandı kalan bulaşıklar yıkandı ocak temizlendi bu günlük bu kadar yeter Genişletmek için tıkla ... süper eline sağlık
Lik' Alıntı: Ev süpürüldü baklava yapıldı mutfak toplandı kalan bulaşıklar yıkandı ocak temizlendi bu günlük bu kadar yeter Genişletmek için tıkla ... süper eline sağlık
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Mayıs 2019 #97 çamaşır makinesi çalıştırıldı ve kendime nane limon kaynatım kaç gündür girip olmuşum ya
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Mayıs 2019 #98 Mügü' Alıntı: çamaşır makinesi çalıştırıldı ve kendime nane limon kaynatım kaç gündür girip olmuşum ya Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim geçmiş olsun
Mügü' Alıntı: çamaşır makinesi çalıştırıldı ve kendime nane limon kaynatım kaç gündür girip olmuşum ya Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim geçmiş olsun
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Mayıs 2019 #99 Likapam' Alıntı: Teşekkür ederim geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... ben şok lik senmisin 😳
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Mayıs 2019 #100 neler yaptım akşam çalıştırdığım bulaşık makinesi boşaltım çamaşır serdim balkon yıkandı çamaşır makinası çalıştırdım tekrardan kızımla terziye girildi tabi akşam için çorba ve salata yapıldı lahmacuncu istedik dışarıdan
neler yaptım akşam çalıştırdığım bulaşık makinesi boşaltım çamaşır serdim balkon yıkandı çamaşır makinası çalıştırdım tekrardan kızımla terziye girildi tabi akşam için çorba ve salata yapıldı lahmacuncu istedik dışarıdan