Likapam Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #611 Mügü' Alıntı: kız yarın tatlı var havada bozdu 😕 Genişletmek için tıkla ... Evde yapılacak hava bozsun
Mügü' Alıntı: kız yarın tatlı var havada bozdu 😕 Genişletmek için tıkla ... Evde yapılacak hava bozsun
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #613 anam yemek yok bir fikrin var mı ya banada söyle ne yemek yapacağım bilmiyorum ya
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #614 Mügü' Alıntı: anam yemek yok bir fikrin var mı ya banada söyle ne yemek yapacağım bilmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Biz biber dolması ve sarma yaptık canım
Mügü' Alıntı: anam yemek yok bir fikrin var mı ya banada söyle ne yemek yapacağım bilmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Biz biber dolması ve sarma yaptık canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #615 Likapam' Alıntı: Biz biber dolması ve sarma yaptık canım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende türlü ve pilav yaptım yanında olmasa olmaz yeşil süs biberi ve ayran
Likapam' Alıntı: Biz biber dolması ve sarma yaptık canım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende türlü ve pilav yaptım yanında olmasa olmaz yeşil süs biberi ve ayran
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #616 Mügü' Alıntı: afiyet olsun bende türlü ve pilav yaptım yanında olmasa olmaz yeşil süs biberi ve ayran Genişletmek için tıkla ... Sizede afiyet olsun canım
Mügü' Alıntı: afiyet olsun bende türlü ve pilav yaptım yanında olmasa olmaz yeşil süs biberi ve ayran Genişletmek için tıkla ... Sizede afiyet olsun canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #617 iyi geceler dizi izliyormusun ben kuzey yıldızını izliyorum emoj olarak bunu koydum
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Ekim 2019 #618 Mügü' Alıntı: iyi geceler dizi izliyormusun ben kuzey yıldızını izliyorum emoj olarak bunu koydum Genişletmek için tıkla ... Daha yeni geldim çok yorgunum
Mügü' Alıntı: iyi geceler dizi izliyormusun ben kuzey yıldızını izliyorum emoj olarak bunu koydum Genişletmek için tıkla ... Daha yeni geldim çok yorgunum
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Ekim 2019 #620 Mügü' Alıntı: anam bir yağmur yağıyor gök gürlüyor Genişletmek için tıkla ... Burayada gelsin