Likapam Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #591 Mügü' Alıntı: aklım geldi yazayım bari bir hafta sen ödev ver 😛 😉 Genişletmek için tıkla ... Bu gün sana izin verdim sadece yemek yap
Mügü' Alıntı: aklım geldi yazayım bari bir hafta sen ödev ver 😛 😉 Genişletmek için tıkla ... Bu gün sana izin verdim sadece yemek yap
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #593 Mügü' Alıntı: bitti mi işin Genişletmek için tıkla ... Maalesef canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #594 ay burda hava bozdu ya kış geliyor çok severim oh yaz çok sıcak oluyor ya burda
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #595 Mügü' Alıntı: ay burda hava bozdu ya kış geliyor çok severim oh yaz çok sıcak oluyor ya burda Genişletmek için tıkla ... Bende kışı severim yaz bana göre değil
Mügü' Alıntı: ay burda hava bozdu ya kış geliyor çok severim oh yaz çok sıcak oluyor ya burda Genişletmek için tıkla ... Bende kışı severim yaz bana göre değil
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #596 Likapam' Alıntı: Bende kışı severim yaz bana göre değil Genişletmek için tıkla ... yemek yapıyorum kızartma
Likapam' Alıntı: Bende kışı severim yaz bana göre değil Genişletmek için tıkla ... yemek yapıyorum kızartma
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #597 anam bu @SadmiN uğramıyor bilene buraya 😉 nerde gören varmı
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2019 #598 Mügü' Alıntı: anam bu @SadmiN uğramıyor bilene buraya 😉 nerde gören varmı Genişletmek için tıkla ... İzin verdim ona işleri vardır önceki gün bi yere yorum yapmış ama
Mügü' Alıntı: anam bu @SadmiN uğramıyor bilene buraya 😉 nerde gören varmı Genişletmek için tıkla ... İzin verdim ona işleri vardır önceki gün bi yere yorum yapmış ama
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Ekim 2019 #599 günaydın kız benim komşu 2 gündür damda yün çırpıyor benim balkon batmış ya allah'tan sineklik takılı hep yün yıkayacağım
günaydın kız benim komşu 2 gündür damda yün çırpıyor benim balkon batmış ya allah'tan sineklik takılı hep yün yıkayacağım
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Ekim 2019 #600 Mügü' Alıntı: günaydın kız benim komşu 2 gündür damda yün çırpıyor benim balkon batmış ya allah'tan sineklik takılı hep yün yıkayacağım Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canım bu gün salon temizlenecek
Mügü' Alıntı: günaydın kız benim komşu 2 gündür damda yün çırpıyor benim balkon batmış ya allah'tan sineklik takılı hep yün yıkayacağım Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canım bu gün salon temizlenecek