M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #561 bizimkilere de köye gitiler kız için annem dayım eşim kız kardeşim anlaşmışlar yakında tatlı yeriz artık 😉😛
bizimkilere de köye gitiler kız için annem dayım eşim kız kardeşim anlaşmışlar yakında tatlı yeriz artık 😉😛
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #562 Mügü' Alıntı: ay çok güzel ya Genişletmek için tıkla ... Evet annemin kapısında kokulu üzüm
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #563 Ne Mügü' Alıntı: bizimkilere de köye gitiler kız için annem dayım eşim kız kardeşim anlaşmışlar yakında tatlı yeriz artık 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Ne tatlısı kız
Ne Mügü' Alıntı: bizimkilere de köye gitiler kız için annem dayım eşim kız kardeşim anlaşmışlar yakında tatlı yeriz artık 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Ne tatlısı kız
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #564 Likapam' Alıntı: Evet annemin kapısında kokulu üzüm Genişletmek için tıkla ... ay ben onu yemiştim yengem sinoplu burda ekti kaynım olmadı kardeşime kız istiyoruz
Likapam' Alıntı: Evet annemin kapısında kokulu üzüm Genişletmek için tıkla ... ay ben onu yemiştim yengem sinoplu burda ekti kaynım olmadı kardeşime kız istiyoruz
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #565 Mügü' Alıntı: ay ben onu yemiştim yengem sinoplu burda ekti kaynım olmadı kardeşime kız istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım
Mügü' Alıntı: ay ben onu yemiştim yengem sinoplu burda ekti kaynım olmadı kardeşime kız istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 14 Ekim 2019 #566 hu kız nedesin bu günkü ödev vereyim banyo temizlemek olsun
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Ekim 2019 #568 Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu günkü ödev vereyim banyo temizlemek olsun Genişletmek için tıkla ... Hastanedeyim kan veriyorum rutin işlerim banyoyu dün temizledim bu gün çamaşır katlarım artık
Mügü' Alıntı: hu kız nedesin bu günkü ödev vereyim banyo temizlemek olsun Genişletmek için tıkla ... Hastanedeyim kan veriyorum rutin işlerim banyoyu dün temizledim bu gün çamaşır katlarım artık
M Mügü Paylaşımcı Melek 14 Ekim 2019 #569 Likapam' Alıntı: Hastanedeyim kan veriyorum rutin işlerim banyoyu dün temizledim bu gün çamaşır katlarım artık Genişletmek için tıkla ... hayırdır neyin var
Likapam' Alıntı: Hastanedeyim kan veriyorum rutin işlerim banyoyu dün temizledim bu gün çamaşır katlarım artık Genişletmek için tıkla ... hayırdır neyin var
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Ekim 2019 #570 Mügü' Alıntı: hayırdır neyin var Genişletmek için tıkla ... Ben arada kan veriyorum romatizmanın başka bi çeşidi 3 bölümde tedavi oluyorum
Mügü' Alıntı: hayırdır neyin var Genişletmek için tıkla ... Ben arada kan veriyorum romatizmanın başka bi çeşidi 3 bölümde tedavi oluyorum