Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #551 Mügü' Alıntı: hu deprem olmuş his etinmi benim kız his etmemiş o bu akşam nöbetçi 😕 Genişletmek için tıkla ... Bizim buranın altı kayalikmış biz hissetmedik annemler duymuş çok sallandik dediler
Mügü' Alıntı: hu deprem olmuş his etinmi benim kız his etmemiş o bu akşam nöbetçi 😕 Genişletmek için tıkla ... Bizim buranın altı kayalikmış biz hissetmedik annemler duymuş çok sallandik dediler
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #552 hu ne iş görüyorsun bu gün ödev çamaşır katlama olsun 😉 😛 benim varda
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #553 Mügü' Alıntı: hu ne iş görüyorsun bu gün ödev çamaşır katlama olsun 😉 😛 benim varda Genişletmek için tıkla ... Mutfağı topluyorum sonrada çamaşıra geçerim artık
Mügü' Alıntı: hu ne iş görüyorsun bu gün ödev çamaşır katlama olsun 😉 😛 benim varda Genişletmek için tıkla ... Mutfağı topluyorum sonrada çamaşıra geçerim artık
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #554 ya bu gün ne yemek yapıyorsun yaz fıkir olur torun ve kızım geliyor hemde yürüyerek dün sonucları temiz çıktı
ya bu gün ne yemek yapıyorsun yaz fıkir olur torun ve kızım geliyor hemde yürüyerek dün sonucları temiz çıktı
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #555 Mügü' Alıntı: ya bu gün ne yemek yapıyorsun yaz fıkir olur torun ve kızım geliyor hemde yürüyerek dün sonucları temiz çıktı Genişletmek için tıkla ... Sonuçlara sevindim canım benim dünden yemeğim etli kuru fasulye yanına pilav yapacam sadece
Mügü' Alıntı: ya bu gün ne yemek yapıyorsun yaz fıkir olur torun ve kızım geliyor hemde yürüyerek dün sonucları temiz çıktı Genişletmek için tıkla ... Sonuçlara sevindim canım benim dünden yemeğim etli kuru fasulye yanına pilav yapacam sadece
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #557 Mügü' Alıntı: dolma yaptım Genişletmek için tıkla ... Ooo süper bayılırım ben haftaya yapacam sarma hafta sonu annemdeyim
Mügü' Alıntı: dolma yaptım Genişletmek için tıkla ... Ooo süper bayılırım ben haftaya yapacam sarma hafta sonu annemdeyim
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #558 kız benim torunlar burda ev aldı başını gidiyor mutfak dolaplarının içindeki susekler kaşıklar yerde çok tatlı ama ya
kız benim torunlar burda ev aldı başını gidiyor mutfak dolaplarının içindeki susekler kaşıklar yerde çok tatlı ama ya
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #559 Mügü' Alıntı: kız benim torunlar burda ev aldı başını gidiyor mutfak dolaplarının içindeki susekler kaşıklar yerde çok tatlı ama ya Genişletmek için tıkla ... Bende üzüm topluyorum
Mügü' Alıntı: kız benim torunlar burda ev aldı başını gidiyor mutfak dolaplarının içindeki susekler kaşıklar yerde çok tatlı ama ya Genişletmek için tıkla ... Bende üzüm topluyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #560 Likapam' Alıntı: Bende üzüm topluyorumEkli dosyayı görüntüle 86760 Genişletmek için tıkla ... ay çok güzel ya
Likapam' Alıntı: Bende üzüm topluyorumEkli dosyayı görüntüle 86760 Genişletmek için tıkla ... ay çok güzel ya