Likapam Paylaşımcı Melek 10 Ekim 2019 #542 Mügü' Alıntı: günaydın Genişletmek için tıkla ... Tünaydın canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 10 Ekim 2019 #543 evi süpürüyorum birde yastıkları doldurdum yuzlerin geçirmedim beni çaya çağırdı kızım kaynanası orda gitmedim 😉😛
evi süpürüyorum birde yastıkları doldurdum yuzlerin geçirmedim beni çaya çağırdı kızım kaynanası orda gitmedim 😉😛
Likapam Paylaşımcı Melek 10 Ekim 2019 #544 Mügü' Alıntı: evi süpürüyorum birde yastıkları doldurdum yuzlerin geçirmedim beni çaya çağırdı kızım kaynanası orda gitmedim 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Niye gitmedin kız kolay gelsin ben fatura yatırmaya ve taksit ödemeye gidiyorum
Mügü' Alıntı: evi süpürüyorum birde yastıkları doldurdum yuzlerin geçirmedim beni çaya çağırdı kızım kaynanası orda gitmedim 😉😛 Genişletmek için tıkla ... Niye gitmedin kız kolay gelsin ben fatura yatırmaya ve taksit ödemeye gidiyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #545 Likapam' Alıntı: Niye gitmedin kız kolay gelsin ben fatura yatırmaya ve taksit ödemeye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... işim çoktu onda
Likapam' Alıntı: Niye gitmedin kız kolay gelsin ben fatura yatırmaya ve taksit ödemeye gidiyorum Genişletmek için tıkla ... işim çoktu onda
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #546 Mügü' Alıntı: işim çoktu onda Genişletmek için tıkla ... Kız yoksa dünürü sevmiyonmu
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #547 Likapam' Alıntı: Kız yoksa dünürü sevmiyonmu Genişletmek için tıkla ... yok ya seviyorum iş çok olunca
Likapam' Alıntı: Kız yoksa dünürü sevmiyonmu Genişletmek için tıkla ... yok ya seviyorum iş çok olunca
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #548 Mügü' Alıntı: yok ya seviyorum iş çok olunca Genişletmek için tıkla ... Bitirebildinmi bari işleri
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #549 Likapam' Alıntı: Bitirebildinmi bari işleri Genişletmek için tıkla ... ay çok şükür ya bitti
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Ekim 2019 #550 hu deprem olmuş his etinmi benim kız his etmemiş o bu akşam nöbetçi 😕