T tatlı_kıs Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2009 #81 güzel bişey ben fallara inanıyorum gerçkten çıkıo geleceği kimse göremez ama bence bu kartlar tılsımlı😉
güzel bişey ben fallara inanıyorum gerçkten çıkıo geleceği kimse göremez ama bence bu kartlar tılsımlı😉
C capan Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #82 besushe' Alıntı: tarot falima bakmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... sevgili handanca banada bakarmısın ben yengeç burcuyum
besushe' Alıntı: tarot falima bakmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... sevgili handanca banada bakarmısın ben yengeç burcuyum
tebessüm Yeni Üye Üye 3 Eylül 2009 #85 Teşekkürler. güzel şeyler çıktı bakalım ilerleyen günler doğruluğunu gösterir 🙂
S sevgiböcüğü Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #86 bende tarot falı baktırmak istıyorum evliyim eşim asker benim burcum ikizler eşiminki aslan 13 5 56 şimdiden tşkler
bende tarot falı baktırmak istıyorum evliyim eşim asker benim burcum ikizler eşiminki aslan 13 5 56 şimdiden tşkler
M mehtap bulut Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #89 Handancacım tarot bakmaya başladınız mı? Eğer başladıysanız rica edebilir miyim? arkadaşım akrep ben ikizler teşekkkrüelr
Handancacım tarot bakmaya başladınız mı? Eğer başladıysanız rica edebilir miyim? arkadaşım akrep ben ikizler teşekkkrüelr