L LAemily Yeni Üye Üye 10 Haziran 2010 #93 hmmmm benim sadece iki kartta solenen sey tuttu diyebilirim 🙂
M miss_zilay Yeni Üye Üye 23 Haziran 2010 #94 ilginc, bende baktirdim ama herkeze ayni seyler cikiyordur.
E emir34 Yeni Üye Üye 29 Haziran 2010 #95 bence yorumlamak önemli. evli birine çıkan yeni tanışmalar aşk birliktelikleri falan saçma
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Haziran 2010 #96 yaww ben ılk defa baktım anlamamda ama hersey nıe hep ters cıkıo ters şu ters bu bunların düzü var bıde banamı hep tersı cıktı acepp handancaaa nerdesın gııııııı söle bana terslerın düzleridemı var acepp ?
yaww ben ılk defa baktım anlamamda ama hersey nıe hep ters cıkıo ters şu ters bu bunların düzü var bıde banamı hep tersı cıktı acepp handancaaa nerdesın gııııııı söle bana terslerın düzleridemı var acepp ?
M Misafir Melek Forum Okuru 8 Temmuz 2010 #98 süper gunes' Alıntı: emegine saglik cok tesekkurler ben kesinlikle inanmiyorum fallara,ama nedense firsat olunca yine baktiriyorum.🙂 Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum nedemişler fala inanma falsızda kalma dimi şeker
süper gunes' Alıntı: emegine saglik cok tesekkurler ben kesinlikle inanmiyorum fallara,ama nedense firsat olunca yine baktiriyorum.🙂 Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum nedemişler fala inanma falsızda kalma dimi şeker