Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canım sen Balık , eşin İkizler, Yüksek bir ihtimallede bebekte Balık olacak İnşallah.
Biraz bu aralar fazlaca duygusal ve beklenti içinde olman önce bebekten. Ayrıca burcunda bu konuda seni destekliyor. Sen tatlı canını üzme. Bebek size çok bereketli gelecek. Eşin sen üzül diye sana takılmıyor. Onunda sorunları var. Canım sana görevler düşüyor. Hepmi ben der dediğini duyuyorum. Ama napacaksın yuvan için eşine yapıyorsun bu güzelliği.
Bazı olaylarda kullandığın cümleler eşini üzüyor. Haksızlık yaptığını anlayıncada sende üzülüyorsun. Düşün ve öyl ekonuş canım. Fazlada kırıcı olmassın.
Çok şanslı bir döneme giriyorsun. hanende çok sevindirici olaylar olacak inşallah.
Sende oluşan bu menmuniyetsiz havanıda dağıt ve kendinle barışık ol. Ailenin sana ihtiyacı olduğunu unutma.

Merhaba Handanca bana en son dogum gunum olan 2 temmuzda bakmıştın.. aşk ve iş hayatım için tekrar bakarmısın.. şimdiden çok sağol..

Bu yılın ortalarına nerdeyse geldik geçiyor bile. İşte sana süprizliklerin yaşanacağı güzel dönemler yaklaşıyor. Bazen öyle isabetli kararlar alacaksınki sen bile ne iyi yapmışım diyeceksin. İçindeki kuşkuları sil ve at.
2 Kişi arasında bir kararsızlık yaşacağın görülüyor. Ama kararını kimde kullanırsın onu bilemem. Eğer bunlardan biri geçmişindeki insanlardan biriyse aynı hataları yapmamak için derin düşünmeni öneririm.
10. ay senin ayın canım. Burda mutluluk artık avuçlarının içinde, kalbinde hanende heryerde olacak inşallah. Bazı olaylar moralini biozmasın. Sen akıllıca bu günleri kendine güzel moral vererek geçir.

aslında bende çogu kez düşündüm ciddi konuşmayı ama korktum heralde ayrılmakatan şimdide nasıl başlasam söylesem bilemiyorum iyice düşünüp en kısa zamanda tavsiyeni dinleyip konuşşucam...inşallah olumlu cevap alırım....teşekkür ederim içimi okuyosun sanki gerçektende onu çok sevmeme ragmen bu ilişkiden sıkılmıştım artık ...konuşup bi kakrar almanın zamanı geldi bencede ya ömür boyu beraber oluruz yada sonsuza dek biter gider.

Slm şeker 🙂 sanırım 3 haftadan fazla oldu baktrmayalı hep olumsuz günlerde baktırırdım ama bu sefer pozitif günümde yazıyorum ..
ben-06-08-88'li partnrm -25-07-86' lı . ikimiz içinde genel olarak bakarmısın, sonu nasıl bitecek, onu seviyorum tam anlamıyla kazanmak için neler yapmam gerekir , ilişkim nasıl gidiyor olumsuz yönleri varsa nasıl düzeltmem gerekir. şimdilik bu kadar 🙂 .....

oyy oyy çok teşekkürler canım

TamaMdır uyarıyı aLdıM.. Şimdi bakar mısıN aßLa ?
aßLa ßanada bakar mısın? Kafam karıştı,ne oLacak bu işiN soNu,aciL bakar MIsıN çoK çoK LütfeN (akrep burcu Onun ) :s burcuM boğa geneL olarak bakabilir misin?

sorularda süper olmuş. yaklaşımda. bu güne kadar gördüğüm en akıllıca sorma şekilleri bunlar. İşte bu sorularımızla yardım almalıyız tarottan. teşekürler🙂
evettt bir kere bu ilişkimizi kazanmak için fazla büyük hedefler kurmadan sabırlı olmalıyız.
sen ancak kendine yardım edebilirsin. Kimseden yardım bekleme. kararlarını kendin ver azimli ol. Açıkcası çokta insanlarla bu konuda fikirlerini paylaşımcı olma.
demekki etrafımızda dedikoducu insanlar varmış.
Ona karşı duyarlı ol. İlgili ol bunaltıcı olma.
İnan bu ilişkiyi kazanmak için gerekli akıl ve zeka sende mevcut. Yapman gereken çokta fazla bişey yok. Bu şekilde devam edersen Problemlerin azalacağı ve mutluluk kapılarının sonsuza kadar açılacağı gösteriliyor.
Bazı durumlar hoşuna gitmiyor olabilir. Yada şuan istediğin gelişmelerde olmayabilir ozaman ne yapıyoruz sabırlı oluyoruz. Ha bu arada Tebessümü unutma. Asık surat yok tamammı canısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...