daha önceden baktırmıştıom aşk hayatıma sanırım 15 gün geçti..bakalım busefer nasıl çıkacak aşk hayatım...ben başak burçluyum partnerim ise boga buçlu...bu aralar bana karşı soguk davranıyo ilişkimi düzeltmek için ona karşı nasıl davranmalıyım..köü giden ilşkimi nasıl daha ii hale getirebilirim..bide ben kendi kötü yönlerimi göremiyo olabilrim beni bana eleştirirseniz sevinirim kötü yönlerimi bilşeyim ki ona karşı hata yapmamyayım onu seviyorum çünkü kaybetmek istemiyorummm..sonumuz nasıl olacak merak ediyorum ..mücadele ye devammı etmeliyim çünkü bende bazen tükkendigimi hissediyorum ona karşı..bide artık cidid konuşmayı istiyorum onunla yani ilişkimizin yönü hakkında artık ciddi bişeler olsun istiyorum çünkü sizce bu dogru zamanmı konuşmalımıyım olumlumu olumsuzmu bi yanıt alırım..yoksa biraz daha beklemelimiyim...
Hayatım bazı olaylara karşı ya zayıf kalıyorsun, yada geri adım atıyorsun.. Bunlar karşındaki insanda soru işaretleri bırakıyor.
Çalışıyormusun hatırlamıyorum ama iş ortamında belki aksilikler yaşıyorsun onunda etkisi sana yansıyor sende farkında olmadan ona yansıtıyorsun.
Güzel bir mutluluğu çoktan haketmişsin. 3 vakit içinde ilişkin için sevindirici şeyler yaşayacaksın. ben inanıyorumki sen bu mesajdan sonra yeniden kendini yenileyip yeni yeni kararlarla yeniden kendine merhaba diyeceksin. Sen güçlüsün bunu unutma. Bundan emin ol ve inan. Asla kendine olan güvenini kaybetme. Belki bir dönem ikilemler yaşadın ama geçti gitti. geçmişlede çok yaşama oldumu. Şansın açık olsun.