merhabalar ben 4 aylık evliyim ve burcum balık ,8 haftalık hamıleyım ve bebeğimin cinsiyeti yada onun hakkında bilgı almam mümkünmüdür,.bebeğin doğumu şubatın son haftası olacak işallah,
yaşım :27
burcum :balık
eşimin burcunu bımıyorum :1 hazıran doğum tarihi.
saygılarımla
bilgilerinizee
şimdiden çok teşekkürlerrr
onu bende arkadaşıma kızınca yapıyordum. normal arkadaşlarımdan birini arayp benle şöyle konuş felan yada telefon ettirip kem küm şüpheli şeylr yapıyordum. Dikkatli ol sen. Herşey oyun olabilir. Tepki verme. öptüm.
merhabalar ben 4 aylık evliyim ve burcum balık ,8 haftalık hamıleyım ve bebeğimin cinsiyeti yada onun hakkında bilgı almam mümkünmüdür,.bebeğin doğumu şubatın son haftası olacak işallah,
yaşım :27
burcum :balık
eşimin burcunu bımıyorum :1 hazıran doğum tarihi.
saygılarımla
bilgilerinizee
şimdiden çok teşekkürlerrr
Canım hangi anlamda bilgi anlamadım bunu? Tarotu amacı dışında kullanmayalım nolur. Burada sıkıntılarımızda ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sorularına odaklanıp cevaplar alıyoruz.
merhaba handan abla 15 gün öncesindende baktırmıştım.erkek arkadaşımla yeniden barıştık bana evlenme teklifi yaptı.acaba evlilik olucakmı birde iş ile ilgili buaralar tercihler yapıcam sonuç nasıl olucak? şimdiden çok tşkler...
merhaba handan abla 15 gün öncesindende baktırmıştım.erkek arkadaşımla yeniden barıştık bana evlenme teklifi yaptı.acaba evlilik olucakmı birde iş ile ilgili buaralar tercihler yapıcam sonuç nasıl olucak? şimdiden çok tşkler...
Bundan önceki mesajımı okudum mesleyi anımsamak için. Bu insanın evlilik teklifini ne yaptın bilmiyorum. Ama orda önceki mesajda yazdığım şeylere dikkat et. Tavizlerle dolu bir hayatı kucaklamanı istemem. Açıkcası senin ona güvenmen için sadece evlilik teklifi yaptıysa biraz daha düşün diyeceğim. Birşeyi bahane edip senden tekrar uzaklaşacağı görülüyor kartta. Herşeye rağmen seviyorum evleneceğim diyorsanda.. geçmişye yaşanan hatalardan ders alın. al demiyorum dikkat et. onunda ders alması gerekiyor. İş hayatına gelince gelen tercihler arasında özellikle 2 iş arasında çok düşüncelerin gelip gidecek. Ama artı ve eksilerini değrlendir kararını ona göre ver. Seçeceğin şey emin ol senin için iyi olandır canım.
Mücadele ediyorsun ama eline gelen sonuçlar seni tatmin etmiyor. Buda seni üzüyor tabiki. Mide gibi hissettim sağlık anlamında dikkat et kendine. Bazı korkularınmı endişelerinmi var diyeyim. İçinde büyütme sorunlarını canım. Tepetaklak olmaya hazırlama kendini. çünki beklediğin kötü tablo olmayacak. Yanlız şu yakındaki esmer erkeğe çok dikkat et. Bıyık altından gülen arkanı dönünce başka hedefler peşinde olan biri bu. Bir erkeğinde sağlık anlamında sevindirici haberi gelecek. Bu arada seviliyorsun. Hmm birde yıl sonuna doğru güzel bir anahtar gelecek eline. Artık sen bu anahtarı kendin yor canım. mal mülkmü? Yoksa başarı yada zafermi. Allah kalbindekini versin deyim ben.
Evet haklısın biraz tatminsizin sanırım, bunun farkındayım... ama elimde değil hep daha iyi, daha iyi olsun istiyorum herşey ! Hımm anahtar hııı... ne ola merak ettim, hayırlısı... piyango çıkmaz ise birşey alacak durumumuz yok 🙂 inşallah BEBİŞİM diye yorayım bunu ... Şu esmer erkekde amirim olsa gerek (yine günahını almiyim de adamcağızın, bana bir zararı yok ama belli olmaz erkek milletine... )
Tşk ederim canım yorumların için ellerine sağlık..