Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slm tekrar handanca, geçen sefer açtığın tarot kartları çok gerçekçi idi.. sanırım 15 günüm doldu ve genel olarak ev, iş, sağlık ve evlilik ilişkilerimi tekrar irdelemek istiyorum, şimdiden tşk.ler

Mücadele ediyorsun ama eline gelen sonuçlar seni tatmin etmiyor. Buda seni üzüyor tabiki. Mide gibi hissettim sağlık anlamında dikkat et kendine.
Bazı korkularınmı endişelerinmi var diyeyim. İçinde büyütme sorunlarını canım. Tepetaklak olmaya hazırlama kendini. çünki beklediğin kötü tablo olmayacak. Yanlız şu yakındaki esmer erkeğe çok dikkat et. Bıyık altından gülen arkanı dönünce başka hedefler peşinde olan biri bu.
Bir erkeğinde sağlık anlamında sevindirici haberi gelecek. Bu arada seviliyorsun. Hmm birde yıl sonuna doğru güzel bir anahtar gelecek eline. Artık sen bu anahtarı kendin yor canım. mal mülkmü? Yoksa başarı yada zafermi. Allah kalbindekini versin deyim ben.

Son düzenleme:
Merhaba Handanca,
Banada genel olarak bakarsan sevinirim.

Bu dönem gerginlikler üstüste geldiyse fazla dert etme. o kara bulutlar dağılıyor artık.
Bir mahkeme işi var. Sonuç iyi çıkacak ama. konu belirtmediğin için yorum katmadım.
Karşında adaletsiz biri var belki. Seni anlamak istemiyor. Anlasada anlamasada hak ettiği muameleyi bulacak.
Çalışıyorsan etrafındakilere dikkat et. dedikoducu bir ortam oluşabilir. Kendine fazla yaklaştırma insanları. Merhemi olan varsa kendine sürsün.
Bir dönemde herşeyi arkana almak istiyorsun sanki. Böyle uç şeyler düşünme. Denge sistemin sarsılabilir.
Hayatın san asüprizleride olacak. Hergünün aynı geçecek diye düşünme.
O emek verdiğin şeyler artık ele gelmeye başlayacak canım.
Hanede yaşanacak bir rahatsızlık seni heyecanlandırabilir.
Yıl sonuna doğru eskiye nazaran daha güzel günler için fırsatlar kapına gelecek.

Son düzenleme:
Evlilik için henüz zaman var. İkizler erkeğini idare etmek pekte kolay değildir. Ben ilişkinde 3. kişinin etkisi olduğunu söylemeliyim. Adamında sorumlulukları var. Hatta fazlası ile sorumluluk sahibi.
Bu dönem neden bu kadar huysuz olduğunu anlayabiliyormusun? Başkalarının hatalarını hemen farketmene rağmen kendi yaptıklarına hiç bakmıyorsun canım. Önyargılısın. buda sana yaklaşan insanları düşündürüyor. Ailende de bu insan akarşı peşin hükümlü olanlar çıkabilir.
Onu seviyorsan görev sana düşüyor.
Problemlerinin çözümüde zamana bağlı canım. Tabiki burada sabırlı olmakta yine size düşüyor.

Teşekkür ederim.
Ya içimde kocaman bi ses "hata hata" diye deli etsede görmemezlikten gelmek istiyorum.

Cesaretlenip tamam ya olacak ya olacak diye bu yola beraber çıkalım diyecek olsam onda bu isteği tam anlamıyla göremiyorum.😕

Dediğin gibi zaman..İlaç olsun bakalım bize de.🙂

Tekrar teşekkür ederim.🙂

Bu dönem gerginlikler üstüste geldiyse fazla dert etme. o kara bulutlar dağılıyor artık.
Bir mahkeme işi var. Sonuç iyi çıkacak ama. konu belirtmediğin için yorum katmadım.
Karşında adaletsiz biri var belki. Seni anlamak istemiyor. Anlasada anlamasada hak ettiği muameleyi bulacak.
Çalışıyorsan etrafındakilere dikkat et. dedikoducu bir ortam oluşabilir. Kendine fazla yaklaştırma insanları. Merhemi olan varsa kendine sürsün.
Bir dönemde herşeyi arkana almak istiyorsun sanki. Böyle uç şeyler düşünme. Denge sistemin sarsılabilir.
Hayatın san asüprizleride olacak. Hergünün aynı geçecek diye düşünme.
O emek verdiğin şeyler artık ele gelmeye başlayacak canım.
Hanede yaşanacak bir rahatsızlık seni heyecanlandırabilir.
Yıl sonuna doğru eskiye nazaran daha güzel günler için fırsatlar kapına gelecek.
Çok teşekkür ederim.:nazar:

meraba ben özgül 27 yaşındayım evliliğimde beni neler bekliyor bakabilirmisiniz...teşekkürler

Bunları yazmak yetmiyor tabiki. Dilimde tüy bitti. İlişkilerde burç yazın diyorum.
Arkadaşlar ben müneccim değilim. Yardımcı olmak istiyorum size. Ama sizde bana yardım olun.

Ben size genel açılım yaptım.
Kendinize olan güveninizi bazen abartıyorsunuz. Oluşan durumlardada fazlada sorumluluk almak açıkcası işinize gelmiyor.
Gelecek bir paranında hanenizi çok mutlu edeceği görülüyor. Bu paranın gelişine sevinipte büyük harcamalara girişmeyin yanlız. Ummadığınız yerden harcamalar çıkabilir.
Eşinin tarafından birine dikkat etmen gerekiyor. Sanırım senle uğraşacak bu.
Bu arada bir 3. kişinin varlığı canını çok sıkacak. Kimdir ? nedir ? şuan çözemedim.
Geçmişte yaşanan sıkıntılar şuan için devam ediyor gibi görünsede lütfen bu günlerin biteceğini ve sadece yaşaman gerektiğini düşün. Sakın Kararlılığını elden bırakma. Senin başkalarına destek olman lazım.

burçlarımızı sölesem bakarmısın tekrar.ben 6 mart 1982 balık burcuyum eşim 10. ekim 1970 terazi burcu.teşekkürlerrr

slm handandanca yorumların çok gerçekçi inanamıyorum bazen...ben en son 20 gün önce bakırmıştım..şimdi ise genel olarak baktırmak istiyorum iş aşk saglık açısından evlilik açısından...birde şuan süren bi ilşkim var bizi neler bekliyo ilişkimizde ayrılık falan varmııı ben başak o bogaburcu..sevgilimin hakkımda gerçekten ne düşündügünü merak ediyorum evlilik varmı

Son düzenleme:
Merhabalar,

Ben 18.12.1982 yay burcuyum, erkek arkadaşımda ikizler 25.05.1980 doğumlu.Bizi neler bekliyor ve evlilik varmı varsa ne zaman bunu merak ediyorum.Hakkımda gerçekten neler düşündüğünü bilmek istiyorum.Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri