Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba handanca adım arzu yaş 34 kova burcyum.çalışmıyorum işhayatım bu sene olucakmı yada seneyemi tarih vermen mümkünmü.birde kendi çabalarım sayesindemi bulcam.yoksa birinin vasıtasıylamı acaba.birde nasıl bir iş olucak.sana danışmak isediğim bir konuda yine işle alakalı devlet işi olabilirmi sertifika alıp girmem mümkünmü öyle bir iş varda.kursa gitmem gerektiğini söyledi.daha sonra sertifikayı alınca işin olubileceğini söylediler.mümkünmü acaba girebilirmiyim.yoksa başka bir işmi olucak.teşekkür ederim.

Merhabalar handan nasılsın, bende hayat çokta güzel değil mutlu gibi görünmeye çalışsamda içimi kemiren bişeyler var acaba benmi çok umutsuzum? bilmiyorum genel bi durum değerlendirmesi yaparsan sevinirim. Benim burcum başak, onunki boğa sadece tarot değil önerilerinide bekliyorum

merhaba handanca benim burcum oglak esiminki aslan ve 4 aydir bebegimiz olmasini istiyoruz bebegimiz olucakmi esimin yasi 31 benim yasim 30 tesekkur ederim canim yorumun icin simdiden.

Bir ayrılık kartı çıktı canım. Eğer yakın zamanda böyle birşey yaşanöışsa bunu geçmişe say. Yoksa çok dikkatli ol. İstemediğin durumlar içinde kalabilirsin.
Bu aralar mantığınla hareket et. Sen kendini bile tanıyamıyorsun bazen. Cesaretini kaybetme ama çok büyükte konuşup hareket etme derim.
Bu arada sevincin olacak. sanki böyle bir sınavı kazanmış gibi başarı kazanacaksın.
Bu zafer moralini yeterinvce yerine getirecek.
Sinirlenince ne dediğini bilmiyorsun. Özellikle yakınındakilerin gazına gelme. vede sağlığına dikkat et. sinirsel sıkıntılar istemediğin bir bölgede patlak verebilir.

Uzun vadede planladığın şeylerde malesef gecikme görünüyor. Ona daha fazla güven vermen gerekiyor. Aslında sende ona karşı esneksin. Karşılıklı fedekarlık bu ilişkiyi güçlendirir ama onu yapacak güç ikinizdede malesef yok. Sen güvendiğini zaman zaman ona söyleyerek başla mesela. Yakınında 2 düşman var ama korkma sana bişey yapamazlar.
Bu arada canım problemleri görmemezlikten gelme. Çözüm yollarına bak. bazen kapatayım gözümü herşey olsun bitsin diyorsun sanki. Çabalamadan hiçbirşey olmaz.
Bazı aksilikler sakın seni üzmesin. Herşey çok kolay olacak demiyorum illa mücadele lazım.
Eklem bölgelerine dikkat et. Para kaybıda yaşaman mümkün.

Evet kartlar seni tecrübesiz buluyor. Buda demekki bu durumda iş bulmak zor. Belgen olmak kaydıyla bir işte tecrübeni kanıtlayabilirsen daha kolay iş bulman mümkündür. İşinde maaş olarak seni tatmin edecek bir işte görmedim. Açıkcası bi müddet istediğin maaşla çalışmayabilirsin. Tabiki bu dönemler geçici. Sonunu çok güzel hissettim. Ekim ayından sonra ben şansını daha yüksek hissediyorum. O arada kendin için bişeyler yap.
Boş vaatlerede inanma hayal kırıklığı yaşayabilrisin.
Tarot bu konular için açılmaz ama ben yinede dileğin üzerine konsatre olup yorum yazdım canım.

İnanmıyorum yaa yakınında seni hasetle izleyen kötü bir düşmanın var. Bu na karşı dikkatli ol derim. Hissettiğin biri varsa özellikle başarı anlamında işine engel takacağı görülüyor. Olacak şeyini bile paylaşma yakınındakilerle. Sanki söyleyince büyü bozuluyor hüsran oluyor.
Evet kötü dönem olabilir. Ama bunlar geçecek. Yapında bile deiğiklik olmuş sanki. Yanlış tanıtıyorsun kendini etrafındakilere.
İçindeki huzursuzluk varya onu yen canım. İnan başının ağrıyacağı sorunlar önüne gelebilir. Eğer bunu başarırsan ki ben başaracak dedim karta , ve kart çektim AZİZE kartı çıktı. Bu kart sabrın sonunda zafer senindir der. Dileğin herneyse kontrollü ol kazanacaksın der. Ilımlı düşün ve gülümse oldumu? Kendine saygı duy ve karşındakine hissettir canım.

merhaba handanca benim burcum oglak esiminki aslan ve 4 aydir bebegimiz olmasini istiyoruz bebegimiz olucakmi esimin yasi 31 benim yasim 30 tesekkur ederim canim yorumun icin simdiden.

Bu konular için malesef kart açamıyorum.
Takdir edersinki böyle şeyleri karttan beklemek abes olur.
Canım senin için kart çektim yinede.
Kartlar acele etmeyin diyor. Bazı aksilikler oluşabilir. Özellikle Erkeğin güçlü olması gerekiyor Moral anlamında.
Seninde konuşmalar anlamında yapıcı ve moral verici olman lazım.
Manevi gücünüzü kaybetmeyin. Umutsuzca baktığın o kapıdan ani bir süprizle beklenmedik misafirn gelebilir🙂

Bazı şeylere aşırı tepki vermen sence ne kadar doğal. Bence kendini fernle biraz.
Duyduklarına gelince hepsi dedikodudan ibaret. Sakın gözünle görmeden suçlama derim ben. Ayrıca kartlarda kız felan görmedim.
İsabetli bir karar vermişsin canım. Maneviyatını kaybetme hayatın sana çok gzüel süprizleri olacak.
Bak öyle güzel bir dönem geliyorki sorunların hepsi bulut olup uzaklaşacak yanından.
Bu arada parasal olaylarda dikkatli ol lütfen.
O yanındaki çıkarcı insanlarada dikkat et. Hepsini alt edeceksin gerçi. Ama hayatına karışmalarına bu kadar izin vermessen iyi olur canım.
Evlilik için henüz zaman var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...