Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm handanca abla sen çok güzel fal bakıyomuşun benimkinede baksana ben ikizler sevgilimde aralık bi bakıversen

slm handanca abla sen çok güzel fal bakıyomuşun benimkinede baksana ben ikizler sevgilimde aralık bi bakıversen

İnanmıyorsun bazen ona. Unutmaki özelliklede bunu ima eden sözlerin onu kırıyor. Aksina inanıyor ve sana güveniyorum deki. içinde bişey varsa bile aklına gelip vazgeçsin.
İçindeki şüphelerde senin içini yemekten başka bişey yapmaz. Rhat ol demeyeceğim sana ama çok şüpheci olup kendini bu kadar üzme.
Bence geçmişte ne yaşadıysan bir sünger çek. Ona yeniden olumlu davranışlar içine gir. Başkalırının etkisi altındada çok kalıyorsun. Bu şekilde olursa onu kaybedersin söyleyim. Biraz ilişkine sahip çık. Kırılmışta olsan sen olaylara kötü yönden bakmayı bırak artık.
Şimdilik kartların tavsiyesi bu. Uyup uymama durumuna göre tekrar bir değerlendirme yaparız.

canım banka mülakatıydı yazılı oluyo ama birebir görüşme olmuyo anlamadım
hazırladığın tarz derken ne demek anlayamadım bi hazırladığım cvden başka bişey değil artık gülüyorum halime🙂

çok tesekkur edeırm sağoll tamam bende daha dıkkatlı olucammm kendıne ıyı bak kolay gelsın ablacımmmmmm

merhaba handacacım.. daha öncedende tarot falıma bakmıştın.. 19.01.1987 doğum tarihim.. ismim eda.. genel olarak okul,aşk,iş falıma bakarmısın 🙂 şimdiden teşekkürler..

Bunun sıvına ciddi ciddi hazırlanıyormusun? Bildiklerinlemi giriyorsun. En kötü çalışma tarzını değiştir.

merhaba handacacım.. daha öncedende tarot falıma bakmıştın.. 19.01.1987 doğum tarihim.. ismim eda.. genel olarak okul,aşk,iş falıma bakarmısın 🙂 şimdiden teşekkürler..

Bu yıl mücadele yılın olarak çıkıyor. Bazı şeyler için çok mücadele vermen gerekirken, bazı yerlerde ise kolay sevinçlerin olacak.
Mutluluk uzak değil canım sana. Özellikle aşk konusunda özellikle 5. aydan sonra yüzün gülecek.
Özgüvenini sakın kaybetme. umutsuzsun. asla umudunu kaybetme. Bu yıl dengeli ve kararlı ol. Bazı çabaların boşa gitse bile bundada hayr olduğunu unutma. Senin için zor görünen bir olaydanda yüzün sevinerek çıkacaksın. sevgiyle kal.

teşekkürler handanca,emeğine sağlık..

sagol ablacım teşekkürler

Bu yıl mücadele yılın olarak çıkıyor. Bazı şeyler için çok mücadele vermen gerekirken, bazı yerlerde ise kolay sevinçlerin olacak.
Mutluluk uzak değil canım sana. Özellikle aşk konusunda özellikle 5. aydan sonra yüzün gülecek.
Özgüvenini sakın kaybetme. umutsuzsun. asla umudunu kaybetme. Bu yıl dengeli ve kararlı ol. Bazı çabaların boşa gitse bile bundada hayr olduğunu unutma. Senin için zor görünen bir olaydanda yüzün sevinerek çıkacaksın. sevgiyle kal.
çok teşekkür ederim canım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...