Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
handanca en son aldığım olumsuz mülakat yüüznden morelim bozuk iş durumu bi türlü olmuyo olumsuz olumsuuz nereye kadar bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba, hoşlandığım birisi var ve onun benim için ne düşündüğünü merak ediyorum. Benim için başka birisi olacak mı? Sorum uygun bir soru oldu mu bilemiyorum. Benim doğum tarihim 7 Ekim 1986 burcum terazi.Teşekkür ederim.

Şuanki kararsızlığını biraz olumlu düşünrek netleştir.
Onu etkilediğini bilmen gerekiyor. Belki akşam uyurken bile düşünüyorsun.
Bir hareket olacak sana karşı. Onun burcunu belirtmemişsin.
Özellikle diyaloglarında mesaj verecek şekilde ol. Bu ilişki başlarsa nerelere gider bilemem. Ama karşına çıkacak yada evleneceğin kişi olarak bu kişi çıkmıyor kartında.
Seçim senin.

handanca en son aldığım olumsuz mülakat yüüznden morelim bozuk iş durumu bi türlü olmuyo olumsuz olumsuuz nereye kadar bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

Sistem olarak yanlış yaptığın birşeyler var.. Ne mulakatıydı bu hatırlamıyorum. çalışma sisteminde bile hata yapıyor olabilirsin..
Yeni şeyler deneyerek (ama gerçekten yeni) hazırlan. Yaptığın yada hazırlandığın tarz her nasılsa yanlış.. Denenmişi deneme..
Bu şekidle devam edersen beklediğin başarıyı zor yakalarsın.

Şuanki kararsızlığını biraz olumlu düşünrek netleştir.
Onu etkilediğini bilmen gerekiyor. Belki akşam uyurken bile düşünüyorsun.
Bir hareket olacak sana karşı. Onun burcunu belirtmemişsin.
Özellikle diyaloglarında mesaj verecek şekilde ol. Bu ilişki başlarsa nerelere gider bilemem. Ama karşına çıkacak yada evleneceğin kişi olarak bu kişi çıkmıyor kartında.
Seçim senin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Onun burcunu bilmediğim için yazmamıştım.O zaman bana beklemek kalıyor🙂

artık her 15 gunde bır senı rahatsız ettıgım ıcın uzgunum 🙁 ama bu seferde bakmanı rıca edıcem ...

gercekten bunalıyorum durumumu az çok bıllıyosun ablacım ... sonunda dun aksam abım ve babamdanda dayak yedım fuzulı bır neden yuzunden
ama artık sadece okulum ıcın sabredıyorum ... hazıranda Allah nasıp kısmet ederse gıdıcem artıkk annemin yanına .... ben ne yapıcamı bımıyorum ... yanlız sunu bılıyorum bu sıralar çogu zamn oldugu gıbı bunalımları oynuyorum. gercekten yoruldum artık ablacım .. erkek arkadasımda arada kaynıyor onada uzuluyorum annemıde uzmemeye calısıyorumm ... bana bır kezdaha bu olaylar ıcın açılım yaparmısın ??? lütfenn

merhaba handanca benim esimle aramda sorunlar var aslinda esime göre hic bisey yok onun icin hersey yolunda o bugüne kadar beni hic anlamadi hic önemsemedi benim isteklerim hic önemli olmadi onun icin sürekli baski altinda tutuyor beni onu giymezsin oraya gidemezsin onunla görüsemezsin v.s yani beni o yönetiyor ben kendimi kukla gibi hissediyorum kiyafetlerimde bile o karar veriyo herkesin ynainda küfür ediyor bana onun icin ben en son da gelenim benim burcum ne tam olar bilmiyorum 21.06.86 dogumluyum esimde 01.01.81 simdiden cok tesekürler handanca iyi günler

sevgili handanca,

genel bi açılım yapabilir misin rica etsem,burcum aslan.şuan için iş,aşk,para konusunda hiç bir yeşil ışık yok ama tuhaftır ortada hiç birşey olmamasına rağmen 2010 yılında hayatımda büyük değişiklikler olacakmış gibi hissediyorum.düşüncelerini bekliyorum.

şimdiden tşkler...

artık her 15 gunde bır senı rahatsız ettıgım ıcın uzgunum 🙁 ama bu seferde bakmanı rıca edıcem ...

gercekten bunalıyorum durumumu az çok bıllıyosun ablacım ... sonunda dun aksam abım ve babamdanda dayak yedım fuzulı bır neden yuzunden
ama artık sadece okulum ıcın sabredıyorum ... hazıranda Allah nasıp kısmet ederse gıdıcem artıkk annemin yanına .... ben ne yapıcamı bımıyorum ... yanlız sunu bılıyorum bu sıralar çogu zamn oldugu gıbı bunalımları oynuyorum. gercekten yoruldum artık ablacım .. erkek arkadasımda arada kaynıyor onada uzuluyorum annemıde uzmemeye calısıyorumm ... bana bır kezdaha bu olaylar ıcın açılım yaparmısın ??? lütfenn

Canım 31/12 den beri bir tek mesajın var oda bu. sitedeki aktiviteniz önemli artık..
Sana şimdilik açılım yapıyorum. Ama diğer gelişinde buna dikkat etmek zorundayım..
Canım gelecek çok güzel. özellikle aşkta mutluluk seni baya bi motive edecek.
Evdeki durumununa gelince idare edici ol. Lütfen onların dikine hareketler ve konuşmalar yapma. Uyumlu ol. Kendinede moral ver. sürekli bu durumum geçici en kısa zamanda mutlu olacağım de. Ağlayarak sızlanarak kendine eziyete devam edersen sağlığında tehlikeye girer. Bu ev sana şimdilik lazım. Ozaman biraz daha sularına gider gibi yap. Bu zorlukları aşmak için çare sensin canım. Ama şunu unutma bu yaptığın fedekarlıklar ödüllenecek ve sen daha güzel günlere kavuşacaksın inşallah.

merhaba handanca benim esimle aramda sorunlar var aslinda esime göre hic bisey yok onun icin hersey yolunda o bugüne kadar beni hic anlamadi hic önemsemedi benim isteklerim hic önemli olmadi onun icin sürekli baski altinda tutuyor beni onu giymezsin oraya gidemezsin onunla görüsemezsin v.s yani beni o yönetiyor ben kendimi kukla gibi hissediyorum kiyafetlerimde bile o karar veriyo herkesin ynainda küfür ediyor bana onun icin ben en son da gelenim benim burcum ne tam olar bilmiyorum 21.06.86 dogumluyum esimde 01.01.81 simdiden cok tesekürler handanca iyi günler

aslında ikizler bursundasın ama yengeçte olabilirsin. Eşin oğlak burcu.
Canım öncelikle durumuna çok üzüldüm. Yapabileceğin birşey, onun çekindiği kimse, yada gideceğin bir yok sanırım.. Bunlar yoksa yapabileceğin şey ona kendini sevdirmektir. Kartlar bu konuda senin daha mutlu olacağını gösteriyor.
Onun dediklerini bir müddet yapmayı dene. Ama üzülerek ağlayarak değil. Sanki mutlu oluyormuşsun gibi yap. Ben eşinde sana bu yaptıklarından dolayıda pişman olacağını görüyorum. Ama biraz dişini sık ve taviz ver.
Senin bu durumunu senden başkada tamir edecek kimse yok. Sürekli kendinide geliştir.
Birşeyler oku. Onun hoşlanmadığı şeylerden uzak dur. Kartlar bu davranışlarınla seni mutluluğa taşıyacak adımlar olarak görüyor.. Gelişmelerden haber ver canım..

sevgili handanca,

genel bi açılım yapabilir misin rica etsem,burcum aslan.şuan için iş,aşk,para konusunda hiç bir yeşil ışık yok ama tuhaftır ortada hiç birşey olmamasına rağmen 2010 yılında hayatımda büyük değişiklikler olacakmış gibi hissediyorum.düşüncelerini bekliyorum.

şimdiden tşkler...

Özellikle yılın 2. yarısından sonra çok güzel fırsatlar ve gelişmeler görülüyor.. Biraz daha sabırlı olman gerekecek.
Bazı düşüncelerindede olumlu gelişmeler olmuş. Kendini değiştirdiğininde farkındasındır belki. Bu tutumunda sana artılar getiriyor.
Öncelikle kendinle barışık ol. Sonrada uyum. Sakın önyargılı olmaya kalkma.
Bu geçişen dönemide bir deneme dönemi olarak değrlendir.
Duygusal anlamda bulunduğun boşluk dahil olmak üzere inşallah kartlardanda aldığım hislerle 2. yarı sana daha uğurlu gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri