Ablacim en son baktiginda bana bir 5 vakit demistin umarim 5 haftadir dedin hatta o 5 hafta doldu suan sikintilarim yok gayet iyim. Kartlara sunu soracaktim ailemin benim icin uygun gördügü biri var lakin ben tanimiyorum o kisiyi tanismami istiyorlar benim ise kafam cok karisik tanimadigim görmedigim biriyle, acaba bu is hayirli olacak mi? Ben ne karar verecegimi bile bilmiyorum tanissam mi hayir istemiyorum mu desem acikcasi iste ne yapacagimi bilmiyorum cünki hala baskasini seviyorum ama onunla da olmayacagini biliyorum ve onu unuta bilmek icin baskasina da ihtiyacim oldgunu biliyorum. Ama Ailemi üzmek veya kirmak istemiyorum. Ben basak burcuyum 15 Eylül 1986 dogumluyum. Söyleyecegin hersey icin simdiden sana cok ama cok tsk ederim ablacim öptm.
Kart denenmişi deneme diyor. Eski sevgili yada beklenen şahısla ciddi bir kopukluk yaşaman olası. bence bu tanımadığın kişiye bir şans ver bakalım.
Canım hemen gel defteri imzala demiyorki kimse sana. Kim diyorlarsa tanış. Şayet olumlu bir hava hissedersen daha dikkatli ve özenli davranışların seni güzel yerlere getirir.
İçinde var olan kuşkularıda sil at. Emin ol daha rahat karar vereceksin.