Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Handancam inan şu an ancak bu kadar bakabildim söz daha sonra daha fazla bakacağğım illa tarota bakmanız için yağ yakma anlamında değil bu sitede her konuda çok faydalı bilgiler var ayrıva bilgim olan konularda da bilgilerimi severek paylaşmakisterim
bakım sonucunu merakla bekliyorum

merhaba adım arzu kova burcuyum eşim oğlak kızımda kova.ben şu an iş arıyorum ama olmuyor nedense.bu sene bitmeden iş bulmam mümkünmü.bir arkadaşım adı nihat kova burcu oda ondan iş anlamında bana yardım gelicekmi.oda bakıyor bana iş.yoksa kendi çabamlamı bulucam.borç var para yok.🙁teşekkürler.handanca.

Canım kendini acil geliştir. İş aramadaki meslek dalın nedir bilmiyorum. Ama kartlar bazı konular için çok zayıf olduğunu gösteriyor.

Böyle beklemekle etrafa haber vermekle olmaz. Sen elinden iş gelen vede iş bitiren birisin. ozaman neden kendin harekete geçmiyorsun. Eğer dediğimi yaparsan umduğundan daha kısa sürede iş kapısı açılıyor sana.

Kendini ve davranışlarını bir düzen içine sok. sanki kendi gayretinl eiş bulacaksın canım sen. Hadi bakalım Allah işini rast getirsin diyeyim.

merhaba Handanca burcum ikizler genel anlamda bakabilir misin? bu arada sınavıma iki hafta kaldı bu sınav için çalışmalarım yeterli görünüyormu kısa zamanda kadro alabilecekmiyim ve halen özel hayatımla ilgili hiç birşey yok karşıma çıkanlarsa en uygunsuz insanlar bunlar tavsiyeyle karşıma çıkıyor normalde kendiliğinden karşıma çıkan da yok iş ve aşk hayatım ben tükenmeden yoluna girecekmi? şimdiden teşekkkürler

Sınav için zayıf kalıyorsun canım. Eğer elini çabuk tutmaz çalışmnanı kuvvetlendirmessen hayal kırıklığı yaşarsın. Tüm gayretini gösterip bazı şeylerinden de şimdilik fedakarlık edip tüm zamanını bu sınava hazır et.

İlişki konusuna gelince fazla armudun sapı üzümün çöpü deyip dış görünüşe önem verme. Tamam bişey başlamak zorunda değil ama onları tanıma fırsatını yok ediyorsun hemen. Bu konuda fevri olma canım.

Yepyeni bir sayfa aç hemen. yeni bir sayfa yeni başlangıçlar getirsin. Merak etme beklediğine değecek canım.

Merhaba Hancanca, benim burcum akrep genel olarak bakabilir misin ? maddiyat konusundaki sıkıntılarımı düzeltemedim bir türlü onunla ilgili bir gelişme var mı ? şimdiden teşekkürler..

Merhaba Hancanca, benim burcum akrep genel olarak bakabilir misin ? maddiyat konusundaki sıkıntılarımı düzeltemedim bir türlü onunla ilgili bir gelişme var mı ? şimdiden teşekkürler..

Şansın açık. hiç kendini üzme canım. Tamam şimdi sıkıntıda olabilirsin. Ama bunlar gelip geçici. Kendini üzüpte eziyet etme derim.

İnsnların kararlarına çok karışmalarınza izin verme. Sen güçlüsün ve herşeyi düşünecek yapıdasın. Senin için çok güzel bir fırsat ayağın kadar gelecek. Bu fırsatı umarım iyi değerlendirirsin.

Bazı konularda ise zayıf kalıyorsun. bu durumlardada yüzünün ak çıkması için kendini geliştirmen şart canım. sağlıkla kal.

Mrb Handan Abla;
01.01.1989 doğumluyum. Nişanlım 10 şubat dogumlu genel anlamda bakabilir misin lütfen?

Son düzenleme:
Şansın açık. hiç kendini üzme canım. Tamam şimdi sıkıntıda olabilirsin. Ama bunlar gelip geçici. Kendini üzüpte eziyet etme derim.

İnsnların kararlarına çok karışmalarınza izin verme. Sen güçlüsün ve herşeyi düşünecek yapıdasın. Senin için çok güzel bir fırsat ayağın kadar gelecek. Bu fırsatı umarım iyi değerlendirirsin.

Bazı konularda ise zayıf kalıyorsun. bu durumlardada yüzünün ak çıkması için kendini geliştirmen şart canım. sağlıkla kal.

Çok teşekkür ederim yüreğine sağlık..

Mrb Handan Abla;
01.01.1989 doğumluyum. genel anlamda bakabilir misin lütfen?

Eli kulağında gelecek bir haber sanırım moralini düzeltir. Takma herşeyi güzel kafna canım. Olaylar umduğundanda kısa sürede çözülecek. Yeterki sen onları yüksek moralle bekle.

Bu ara duygusallak modundasın vede alıngansın. Mevsimlerinde etkisi var. Özellikle kafa bölgene sağlık olarak dikkat et.

Bir erkeğin haneye gelişi çok hayra alamet. Manevi duygularınında artacağı bu dönemde güzel bir kapının açılması sana moral olacak. harcamalarında dikkatli ol.

merhabalar sıkıntılı günler yaşıyorum
ben oğlak eşim koç pek anlaşamıyoruz aşk bitti gibi sonumuz nolcak merak ediyorum
ayrıca eşimle 2 aydır ayrıyız işten dolayı benim tayinimin oraya çıkmasında hep aksilik çıkıyo gecikiyo
kavuşacakmıyız sizce

Bu halinden biran önce kurtulmaya bak. Okadar kendini bırakmışsınki, kendine faydan olmayınca ona nasıl faydan olacak canım.

Belki bu aralar hava soğuk senin ilişkinde. ama ina hep kötü iletişim bozmuş aranızı. Sen güvenmiyorsun ona. Güvenmiyorsan güvenme ama ona sürekli güvendiğini vede sevdiğini söyle. bunlar onda acayip iyi yönde etki yapıyor.

Şimdiden bitti diye kesip atma. Çünki biterse acı seni hasta da eder. Yazık değilmi sana.
Ozaman kurtarmaya bak bu ilişkini. Beklediğin güzel bir haberi alacaksın. Umarımbu tayin işidir. sanırım telden biri haber verecek sana.

Sakın bir yüzleşme hesap sorma işine girme işinle. Şimdilik askıya al. İşin hallolana kadar fedekar ol ona karşıda. az kaldı sabret canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri