Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm handanca
burcum oglak hem genel olarak baktirmak istiyorum hemde dilegim icin dilegim bir bebgimin olmasi

Belki herşey üstüste geldi bu dönem. Bu kadar gücünü kaybetme. Kapılar kapanıyorsa yenisi açılacaktır. Kendine acıma ve üzme.

Bu ara çok ama çok sivri ve batıcı sözlerin var. Dikkatli konuş. Oluşacak sorunlar seni zor durumlara sokabilir. Canım bebek için açılım yapmıyoruz. Ama çok sevindirici bir haber görürsemde bunu yazıyorum.

Bir kafesten dışarı çıkacaksın sanki. Özgürlüğünümü özledin canım sen. Derin bir nefes alacağın dönem için az kalmış artık. Kendini topla ve güçlü hisset. Bu tempoyla ne için karar verirsen ver, sağlıklı düşünemezsin.

Artık yükün hafifleyecek sabırlı ol oldumu?

ASlında içi neyse dışı aynı olan bi insansın. İnsanlara dürüst olman batıyor sanki.
Doğru yoluna sen devam et canım. Azcık son söylenecek sözü ilk söyleme. İnsanlar uzaklaşıyor bu huyun yüzünden. SEn doğrusunu yapıyorsun ama onlar alışkın değiller kaldıramıyorlar.

Bir 5 vakit çıktı umarum bu süre 5 haftadır.. Çok ama çok güzel şeyler olacak. Merak etme herşey senin için olumlu yönde tersine dönecek sanki. Kader çarkı senin için dönecek bu sefer.
Daha önseni seni üzen o insanıda unut. Kendisine faydası olmayan birinin kimseye faydası olmaz değilmi. Tekrar karşına çıkabilir aldanma derim.

Nezaman bu insan karşına çıkarsa ürkütme konuşmalarında. Onlara kaçmaları için fırsat verme. Bırak yanında mutlu olsunlar. Kötü değilsin ama fazlada dürüst olma diyorum.

merhaba handanca, benim içinde tarot acabilirimisin.. sorum hayatıma biri giricekmi, evlilik gozukuyormu 2010 yılında benim için.. ben 23 agustos dogumluyum.. simdiden cok tesekkur ediyorum.. emegine saglık

Çok güzel bir dönem yaklaşıyor sana doğru. sende elin kolun bağlı bekliyorsun. Bu fırsatı kaçırma derim. Ayağa kalk ve de kendine gel. Tembellik bitsin artık.

Öncelikle gelecek bir para sevinci haneni çok mutlu edecek. Bazı konularda yaşadığın adaletsizlikler var. Sakın üzülme ergeç istediğin olacak ve sen haklı çıkacaksın.

Bir yere gitmek istiyorsan bu durumda bir gecikme sözkonusu. yrıca büyük bir tartışmanında eşiğinden dönebilirsin.

Şuan için evlilik isteğin zamana bağlı canım.

selam ablacım çok güzel şeyler olucak demiştin oldu 🙂 bekledim ve oldu ama şimdi de bu güzel günleri geçiricek bi insan olucakmı acaba bunu merak ediyorum öptüm ablacımm 🙂

Oldu diyorsun ama yine kafana taktığın şeyler var. Hadi bakalım onlardanda sıyrıl.

Evet güzel bir ilişki yaklaşıyorsana. Manyetik olarak birbirinizi bulacaksınız sanki yaaa🙂
Sevgine sahip çık ve ilgilen oldumu. Senin kıymetini bilecek birini tanımadan etmeden üzme.

Burunu yazmamışsın. Ben herkesi aklımda tutamıyorum. Bundan sonra her yazdığında belirt.

Birde bi bağımsızlık mücadelesi veriyorsun sanki. Bazı şeylerde sözün olsun ararın uygulansın diyorsun. Acele etme. kimseyide üzme hepsi olacak canım.

rica etsem bana da bakabilirmisiniz?
birini seviyorum ancak ondan hiçbir adım görmedim bi iyi bi tuhaf adlandıramıyorum yani ne olacak acaba?

Canım burçlarınızı bana yazmayı unutmayın. Onlar belirtilirse açılımın daha çok faydası oluyor.
Hayatım bu insana yaklaşmak sana kalmış. ama bu insanda içe dönük sorunları olan biri. Açıkça şuan için bir gelecek çıkmadı kartlarda.
Zaten onun geçmişten bir ayarası var. kolayda güvenmiyor insanlara. O yüzden dedim senin yaklaşman lazım diye. ama bunun için sana çok zaman lazım.

Bunun dışında gerçekleşecek çok güzel bir dileğin çıktıki. Öyleki geciken bir dileğin bu sanki. Bu durumun oluşması hane içinde kendini ispatlamanı sağlayacak.

handanca süpersin ya sanki icimi okuyup yazmissin elleriene yorumuna saglik
yazdiklarina kulak verecegim sevgiyle kal

Tsk ederim ablacim yüregine saglik. Dedigin gibi cok patavatsizim haksizlik görünce dayanamiyorum agzima geleni diyorum, degismeye calisicagim ama huylu huyundan vaz gecmez diye de bir laf var.
O insan da girdi ve temlli gitti busefer, o benim yanimdayken mutlu olabilir ama onun hayatinda baska biri varken ben onu yanimda tutamiyorum cünki üzülen ben oluyorum.
Tavsiyeni dinleyecegim canim dürüstlügümü arka plana atacagim. Umarim o 5 vakti dedigin gibi 5 haftadir. Birz olsun rahatladim dediklerinle kötü günlerin gecmesini beklicem 🙂 Öptm seni ablacim kendine cok iyi bak.

selamlar .. bana genel olarak bi bakarmisiniz .. 01.02.1989 ..

son zamanlarda kendimi cok bos hissediyorum .. sanki hersey üst üstüne ve dertler hic bitmeyecek gibi geliyor bana ..
ailem sevdigim erkegi begenmiyorlar, okulda zorluklar offf ..

bakarsaniz cok sevinirim .. simdiden tsk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...