Geçmişte yapılan olaylardan ders alıp kendini bu yönde ayakta tutman gerektiğini söylüyor kartlarım. Herşeyde iddialı konuşma canım. Sonra konuşmaların sıkıntı olarak karşına çıkabilir.
Hele bazen öyle yıkıcı oluyorsunki sen bile farkında olmuyrsun. Yakında bir aşkta kendini bulabilirsin. Bu konudada karşındakine hemen evet dememeni biraz onu tanımaya zaman ayırmanı öneriyorum. Aşk evliliği yapacağın görünüyor.
Eski sıkıntılar sona erecek. Bu insanı nezmaman tanırsın bunla ilgili net bir fikrim yok. Ama geleceğinde güzel şeyler yaşatacağını ve yaşayacğını söylemem lazım. Ondan sonra herşeyin hızlı gelişiyor çünki.
Geçmişte yapılan hataları neden takrar yaşatıyorsun kendine canım. Denemişi yine denemek sana sadece zaman kaybettirir.
Bazı olaylar karşısında yapıcı davranamıyorsun. hakim olamıyorsun kendine. Kendini bu kadar üzmeye gere varmı sence. Önemli olduğunu hissettiğin sürece önem ver. Yoksa ezilirsin. üzülürsün.
Artık bişeylerden emin değilsin . neden yaptığını bilmiyorsun. Evet gösterdiğin fedekarlıkta hayal kırıklığı yaşaman mümkün.
Merak etme bu günlerin acısını yakında çıaracaksın. O sevinçli günler gelecek. Hayal kurmuyor gerçekleri hissediyorsun. Kendini acil yenile. Kararlı görün. Güçlü ol.
sevgili handanca rica etsem banada tarot açarmısın.Burcum Balık 20.mart.1978 doğumluyum.Genel anlamda ve işle ilgili olarak bakabilirmisin. ben geçen yıl işten çıktım.ve tazminatımı alamadım halen mahkeme devam ediyor acaba sonucu ne olur.bir de işle ilgili dileğim var acaba yakın bir zamanda tekrar çalışma hayatı gözüküyormu lütfen benim için yorum yaparmısınız sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var.İlginiz için çok teşekkür ederim.
Merak etme mahkeme olayınla ilgili güzel bir haber gelecek sana. Paranıda alacaksın inşallah. Yakında bir iş kapısıda görünüyor. Hemen sana birşey vaat etmese bile bu iş yakında güzel şeyler getirecek. O yüzden ince eleyip sı dokuma canım
Çok ayrıntı üzerinde durma yani. Kararsızlı yaşanılan bir döenm var. Bir-iki iş arasında tercih te zorlanma olabilir. Mantıkla güzel bir karar vereceksin zaten.
Hayatında biri varmı bahsetmemişsin ama şayet biri varsa yada hayatına girerse bunla oluşacak sorunlarda görülüyor. Şimdi değil zamanı var. Seninde bu günleri akıllılıkla üstesinden gelmeni tavsiye ediyor kart.
Merhaba handan abla..Bu arlar canım çok sıkkın açılımın üstünden verdiğin zmaan geçti..Banada bkaar mısın ?.12 ağustos doğumluyum aslan burcu .. Genel anlamda bakar mısın ?...Bi baktırıyım en azından içim rahatlasın biraz =)...Bakalım neler çıkıcak ... Şimdiden çok teşekkürler..
Merak etme mahkeme olayınla ilgili güzel bir haber gelecek sana. Paranıda alacaksın inşallah. Yakında bir iş kapısıda görünüyor. Hemen sana birşey vaat etmese bile bu iş yakında güzel şeyler getirecek. O yüzden ince eleyip sı dokuma canım
Çok ayrıntı üzerinde durma yani. Kararsızlı yaşanılan bir döenm var. Bir-iki iş arasında tercih te zorlanma olabilir. Mantıkla güzel bir karar vereceksin zaten.
Hayatında biri varmı bahsetmemişsin ama şayet biri varsa yada hayatına girerse bunla oluşacak sorunlarda görülüyor. Şimdi değil zamanı var. Seninde bu günleri akıllılıkla üstesinden gelmeni tavsiye ediyor kart.
size nekadar teşekkür etsem azdır sevgili handanca beni çok mutlu ettiniz çok sağolun. hayatımda biri var evliyim ben eşim terazi burcu bir de 6 aylık bebeğim var maddi sıkıntımız olduğu için çalışmak zorundayım bu yüzden biraz sıkıntı ve üzüntü yaşıyordum yorumlarınız biraz olsun beni rahatlattı tekrar size çok teşekkür ederim.sevgilerimleç
Ben okadarını bilemem. Kartlardanda bu sorularına cevap aramak zor. ama şunu söyleyim 2 yer arasında çok kararsızlı yaşayacaksın. Gerççi hangisine karar verirsen ver ikiside senin için iyi. Bu da demekki diğer şartları düşünmen lazım. Başarı görünüyor canım. Ama çok çok çalışıp fedekarlık göstermen lazım gezmelerden.
Para ödemen gereken bir yer olacak. Bu ÖSS için harcanacak paraysa normal bir dersaneye ddeğil diğerlerine göre biraz daha iyi bir dersane tercihin olmalı. Tabiki başarı oranınıda düşünmen lazım. Bu arada yaşanak bir aşk var diyor kartlar. Ama elbetteki ilk sıra okulun olmalıdır.
ablacım yorumunuzu okuyunca o kadar çok mutlu oldum ki size anlatamam. Demek ki benim bu çalışmam bu azmim boşa gitmeyecek. Kazanacağıma inanmayı gerçekten çok istiyorum ,bazen zaman zaman karamsarlığa düşüyorum bu yüzden. Ama çevremdeki herkes benden umutlu özellikle ailem. İçime su serptiniz resmen. 🙂 Evet size kesinlikle katılıyorum insan birşeyleri elde edebilmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorundadır. 🙂...