gonca 16 Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #21 ömrünce hepppp yüzün gülsün smim.bebeğinle sağlıklı huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle canım benim 🙂
smiley Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #22 gonca 16' Alıntı: ömrünce hepppp yüzün gülsün smim.bebeğinle sağlıklı huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin goncam Allah razi olsun iyki varsin canim ya benim dertortaklari / sirdas meleklerim 😀
gonca 16' Alıntı: ömrünce hepppp yüzün gülsün smim.bebeğinle sağlıklı huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin goncam Allah razi olsun iyki varsin canim ya benim dertortaklari / sirdas meleklerim 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 21 Mart 2013 #23 Herzlichen glückwunsch tatlimm...Yeni yilda bebisinle saglikli bir yil gecirmeni diliyorum kuzucugum...
Herzlichen glückwunsch tatlimm...Yeni yilda bebisinle saglikli bir yil gecirmeni diliyorum kuzucugum...
smiley Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #24 tuqqce' Alıntı: Herzlichen glückwunsch tatlimm...Yeni yilda bebisinle saglikli bir yil gecirmeni diliyorum kuzucugum... Genişletmek için tıkla ... sagol canim benim hepimize insallah
tuqqce' Alıntı: Herzlichen glückwunsch tatlimm...Yeni yilda bebisinle saglikli bir yil gecirmeni diliyorum kuzucugum... Genişletmek için tıkla ... sagol canim benim hepimize insallah
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #25 mutlu yıllar smicimm eşin ve bebeğinle nice mutlu yıllara inşallah.
smiley Daimi Üye Üye 23 Mart 2013 #26 Asena_Sule' Alıntı: mutlu yıllar smicimm eşin ve bebeğinle nice mutlu yıllara inşallah. Genişletmek için tıkla ... Sagol Asenam amin insallah, rabbim hepimize hayiri huzurlu mutlu bebeli yuvalar nasip etsin canim..
Asena_Sule' Alıntı: mutlu yıllar smicimm eşin ve bebeğinle nice mutlu yıllara inşallah. Genişletmek için tıkla ... Sagol Asenam amin insallah, rabbim hepimize hayiri huzurlu mutlu bebeli yuvalar nasip etsin canim..
A aysen* Aktif Üye Üye 25 Mart 2013 #27 smim burda yoktum firsat olmadi gittigim yerde yazamadim.dogum gunu kutlu olsun cm esin le ve bebisinle omur biu mutluluklar
smim burda yoktum firsat olmadi gittigim yerde yazamadim.dogum gunu kutlu olsun cm esin le ve bebisinle omur biu mutluluklar
smiley Daimi Üye Üye 26 Mart 2013 #28 aysen*' Alıntı: smim burda yoktum firsat olmadi gittigim yerde yazamadim.dogum gunu kutlu olsun cm esin le ve bebisinle omur biu mutluluklar Genişletmek için tıkla ... sagol aysencim, amin canim insallah rabbim huzur icinde yasatir bizi.. Rabbim herkese huzurlu hayirli ömürler nasip eder insallah
aysen*' Alıntı: smim burda yoktum firsat olmadi gittigim yerde yazamadim.dogum gunu kutlu olsun cm esin le ve bebisinle omur biu mutluluklar Genişletmek için tıkla ... sagol aysencim, amin canim insallah rabbim huzur icinde yasatir bizi.. Rabbim herkese huzurlu hayirli ömürler nasip eder insallah