gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Şubat 2011 #1 sizce en iyi erkek komedyen kim ??? erkek komedyenler evet melişlerimm bakalım kimler ne diyecek....sizi en cok güldürennn kimm bakalım bir ögrenelim... Soru belli .. En çok sevdiğiniz erkek komedyen kim ? Hangisine daha çok gülüyorsunuz? Son düzenleme: 10 Şubat 2011
erkek komedyenler evet melişlerimm bakalım kimler ne diyecek....sizi en cok güldürennn kimm bakalım bir ögrenelim... Soru belli .. En çok sevdiğiniz erkek komedyen kim ? Hangisine daha çok gülüyorsunuz?
ASİMELEK Daimi Üye Üye 12 Şubat 2011 #7 beyazıt öztürkkkkkkkkkk valla bende en çok onu izlerken gülüyorummmmmmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2011 #8 Valla ben son zamanlarda Ersin Korkut'a çok gülüyorum.Şivesi doğallığı ve yeteneğiyle favorilerim arasına girmeyi başardı Ersin😀.
Valla ben son zamanlarda Ersin Korkut'a çok gülüyorum.Şivesi doğallığı ve yeteneğiyle favorilerim arasına girmeyi başardı Ersin😀.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Şubat 2011 #9 Valla tek kelimeyle Cem Yılmazı tek geçerim.. sonrası beyazıt öztürk diyorum ee hemşeri tabi 🙂