elfce Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #11 avondan wish of love gerçekten çok güzel tavsiye edebilirim çok hoş bi kokusu var Son düzenleme: 10 Aralık 2010
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 11 Aralık 2010 #12 avondan kullandıgım ve vazgecemediğim tek parfüm pur blanca
best_dream Hamiş Melek 11 Aralık 2010 #13 Kızlar JIL SANDER SUN önereceğim parfümdür ayrıca DAVIDOFF COOL WATER da beğenilen parfümdür
yarennnnnnn Hamiş Melek 22 Aralık 2010 #14 pur blancayı ve wish of love ı cok sevıyorum severek kullanmama rağmen çabuk uçuyorlar chaneel acık parfum b 70
pur blancayı ve wish of love ı cok sevıyorum severek kullanmama rağmen çabuk uçuyorlar chaneel acık parfum b 70
benimm ben Yeni Üye Üye 22 Aralık 2010 #15 kesinlikle tavsiye ediyorum.hiçbir erkek bu kokuya karşılıksız kalmaz DİOR J'ADORE
Z zeynoo44 Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #16 Çilekli,tatlı ve azçık baharatlı oryantal bir kokudur.Çok güzel,cezbedici ve kalıcıdır.
Young bride Banned 30 Aralık 2010 #17 tatlı cadım' Alıntı: bayanların bıle sıkca adını sordugu bır koku.... avon-treselle Genişletmek için tıkla ... Evet bu parfüm çok hoş kokuyo
tatlı cadım' Alıntı: bayanların bıle sıkca adını sordugu bır koku.... avon-treselle Genişletmek için tıkla ... Evet bu parfüm çok hoş kokuyo
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 4 Ocak 2012 #18 dünyaca ünlü markaların en uygun fiyat ve %100 orjinal ürün garantisiyle parfüm meleğinde.