istanbullu Yeni Üye Üye 1 Kasım 2007 #11 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyaz beyazzzzzzzzzzzz bence...
eylül Yeni Üye Üye 6 Kasım 2007 #12 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? Okan BayÜlgen Ve Mehmet Alİ Erbİlİn DiŞindakİler
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #13 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? Beyazi kimse gecemez...
I ilknur Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #16 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? beyaz ve cam yılmaz okanı canım sıkıldıgında ızlıyorum cunku sureklı kotuluk aypıyoooo
Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? beyaz ve cam yılmaz okanı canım sıkıldıgında ızlıyorum cunku sureklı kotuluk aypıyoooo
I ilknur Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #17 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? beyaz cem yılmaz ve mehmet alı erbıllll
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 6 Aralık 2007 #18 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? beyaz ve cem yılmaz tabiki.....
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Aralık 2007 #19 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? okan bayülgen bence en süperi hemde yakışıklısı
PAPATYA Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #20 Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? kesinlikle katılıyorum ...en zeki en iyi en kaliteli şovman okan bayülgen
Ce: sizce en iyi şovmen hangisi? kesinlikle katılıyorum ...en zeki en iyi en kaliteli şovman okan bayülgen