Arkadaşlar merhaba,
İlacı tam 5 ay kullandım ve BUGÜN BIRAKTIMMM...🙂Tabiki doktorumla görüşerek bıraktım. Evet uzun bir süreç ama unutmayın her güzelliğin bir zorluğu tabiki olacak. Yüzümdeki sivilcelerle artık baş edemiyordu, çünkü onları kopardığım için her yerim yara izleri ya da sivilce doluydu. En kötüsüde herkesin yüzünüze her baktığında bir yorum yapmasıydı. Ya bir gün otobüsle eve gideceğim, teyzenin teki yanıma geldi ben sandım adres soracak(?)tuttu bana gençliğindeki sivilce anılarını anlattı, bir de maydonoz tarifi verdi. İnanın tanıdığınız insanlar neysede tanımadığız insanların size bu şekilde yaklaşması kadar kötü birşey yokmuş. Yani bu sadece yaşadığım örneklerden biriydi. Makyajsız çıkmaz olmuştum.
Sonunda cildiye doktoruna gitmeye karar verdim. başta kulanmak istemedim çünkü bir arkadaşımdan ilaçın yan etkisinin çok fazla olduğunu, sinir sitres yaptığını, kullanım sürecinin zor olduğun söylemişti. Ama başka çarem olmayınca kullanmaya başladım. Tabi tüm yorumları okudum internette yazan. İlk aylar kendimi tanıyamadım bile yüzüm şişti, dudaklarım çatladı, cildimin derileri dökülmeye başladı, tabi ne kadar sivilcem varsa saklanmakta olan onlarda ortaya çıktı, ilerleyen zamanda ellerimin üzerinde çok fazla kurumalar oldu, yazıldığı gibi benim burnum kanamadı, dudaklarım ilaç süresince şişti. Duştan sonra vücudum çok kuruyordu, bebe yağ kullandım çok iyi geldi. Dudaklarımdaki çatlaklık içinde Bepanthen ve Ceralıp dudak kremi kullandım. Aslında ilacın etkileri kişiye göre değişiyor.Her ay hastaneye gittim, kan tahlili yaptırıp yeni ilaçlarımı aldım. Bazen ağlama nöbetlerim oluyordu ama onlar normalde de vardı zaten sadece yoğunluk derecesi azıcık arttı. 🙂 İlk 2 ay geçekten zorluyor insanı, ama sonra alışıyorsunuz. 3. ayın sonunda inanılmaz derecede cildiniz değişiyor, iyileşmeye başlıyorsunuz ve sonucu ortada...
Sabredin arkadaşlar. Ben şu an makyaj nedir bilmiyorum. İnşallah bir daha eski halime dönmem. Dün eski resimlerime baktım, ben bile şaşırdım halime.
Bu ilaca başlayacak olan ya da halen devam etmekte olan tüm arkadaşlar, lütfen sabredin, sakın bırakmayın ve devam edin, İnanın sabrınıza değecek.