Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar
Kızlar merhaba benim kuzenim 2 . klomen tedavisi ile hamile kaldı.Darısı başınıza olsun.Onun da yumurta tembelliği vardı adetleri çok düzensizdi. 4 yıllık evliydi sonunda bebişine kavuştu darısı tüm isteyene olsun inşallah.
Merhaba , Gebelik testi mens gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir.
benim için hala bir umut varmıdır sizce. şubat 5 de 18:30 da iğneyi yaptım. o akşam ve ertesi akşam ilişki oldu malesef. bugün 12.ci gün sonuç kan testi 1.49 yıkıldım resmen. idrar testinde dün hayalet gibi silikte olsa çizgi vardı.
benim için hala bir umut varmıdır sizce. şubat 5 de 18:30 da iğneyi yaptım. o akşam ve ertesi akşam ilişki oldu malesef. bugün 12.ci gün sonuç kan testi 1.49 yıkıldım resmen. idrar testinde dün hayalet gibi silikte olsa çizgi vardı.
16.cı günüm. adınızı gördüğüm her konu ya yazdım. 2 ilişki ile geç döllenme olabilirmi. iğne günü ve ertesinde oldu ilişki. sonrası yok 🙁 akşam yapıcam kan testi
Sperm rahimde 3-5 gün yaşayabiliyor bu nedenle gebe kalma olasılığı vardır. Yapacağınız test durumunuz hakkın da bilgi verecektir. Yalnız tedavisin de olduğunuz hekimi de durumunuz hakkın da bilgilendirin.
Sperm rahimde 3-5 gün yaşayabiliyor bu nedenle gebe kalma olasılığı vardır. Yapacağınız test durumunuz hakkın da bilgi verecektir. Yalnız tedavisin de olduğunuz hekimi de durumunuz hakkın da bilgilendirin.