akasya22 Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #81 smile lar bizi mest etti. yaşasın melekler mekanııı :kutlama1:
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #82 :işyeri:aynı benn🙂))alo kocacım ne diyorsun şuanda çetteyim seni sonra ararım
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #84 çok güzel simgeler var ya bayıldım 🙂) Bende burayı çok sevdim... Ben biraz işlerime bakıp gelcem.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #85 akasya22' Alıntı: smile lar bizi mest etti. yaşasın melekler mekanııı :kutlama1: Genişletmek için tıkla ... Aynen canım 🙂)
akasya22' Alıntı: smile lar bizi mest etti. yaşasın melekler mekanııı :kutlama1: Genişletmek için tıkla ... Aynen canım 🙂)
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #86 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar benim yarın yine temizlk var ev batti yine ya ofhahhahhhaa şuna bakın aynı ben Genişletmek için tıkla ... dün bende işten erken çıktım temizlik yaptım evde bal dök yala oldu ev pazar günüde eşimle bize kaldı
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar benim yarın yine temizlk var ev batti yine ya ofhahhahhhaa şuna bakın aynı ben Genişletmek için tıkla ... dün bende işten erken çıktım temizlik yaptım evde bal dök yala oldu ev pazar günüde eşimle bize kaldı
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #88 degmesın sohbetımz sel olup aksın 🙂 kızlar aklıma bir şarkı eller ayırsa bile yılllar ayırsa bile biz ayrılamayız kuzular🙂
degmesın sohbetımz sel olup aksın 🙂 kızlar aklıma bir şarkı eller ayırsa bile yılllar ayırsa bile biz ayrılamayız kuzular🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #90 tesaduf' Alıntı: dün bende işten erken çıktım temizlik yaptım evde bal dök yala oldu ev pazar günüde eşimle bize kaldı Genişletmek için tıkla ... inanırmısın benim hiç fırsatım olmadı zaten haftasonu eşimden ayrı planlar yaptım o ne yaparsa yapsn ben bugünde annemdeyım eşim yok dün evde kaldık onca once yıne annemdeydım görüşebildigimiz soylenmez
tesaduf' Alıntı: dün bende işten erken çıktım temizlik yaptım evde bal dök yala oldu ev pazar günüde eşimle bize kaldı Genişletmek için tıkla ... inanırmısın benim hiç fırsatım olmadı zaten haftasonu eşimden ayrı planlar yaptım o ne yaparsa yapsn ben bugünde annemdeyım eşim yok dün evde kaldık onca once yıne annemdeydım görüşebildigimiz soylenmez