Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bende dün eltimdeydim kuru etli kuru fasülye yapmıştı birde pilav ve turşu muhteşemdi. çatlayana kadar yedik. sonra eltimin oğlubizimle gelmek istedi onu aldık evimize getridik. bir saat kaldı oynadık çok güzeldi ya. berk için aldığım oyuncakları verdim oynadık. altınıd eğiştirdim. küçük prova yaptık yani :bebeğim:

oh süpermiş kaç aylık canım.
adı kesin berkmi olacak oğluşunun.

benimde zeynel ismi geçiyo bugünlerde aklımdan. nası fikir?

ben kaçar işlerime bakmam lazım görüşürüz

bende çalışmaya gidiyorum sahilim görüşürüz kızlar.
kızlar bu smile lar varya muhteşem bayıldımm :meme:

süpermiş akasya. 🙂

QUOTE]

Huzurcuğum. yukarıda ayarlar var. ordan avatarını değiştirebilirsin 🙂

teşekkürler şıpıdıkım hallettim.

evet kuzum bugündü

hoşbulduk huzurummm nasılsın

iyiyim pinecim misafirler bide işlerin yoğunluğu ile uğraşıyorummm. akşam olsa da haftasonu gelse.

kızlar işlerime bakmam gerekiyo gene görüşürüz dün çok boşladım işleri bugün halletmem lazım malum haftasonu da geliyo hadi öptm szi bye

oh süpermiş kaç aylık canım.
adı kesin berkmi olacak oğluşunun.

benimde zeynel ismi geçiyo bugünlerde aklımdan. nası fikir?

canım ilk anda ona karar verdik ya hiç bir isim sıcak gelmiyor şimdi. tabi kesin değil hala bakınıyoruz. dikkatimizi çeken başka isim olmazsa berk olacak inşallah. allah o ismin sıcaklığını veriyor insana. normalde ben hiç berk gibi isimleri sevmezdim. sanırım rabbim belli bir isme ısındırıyor anneyi. anlamı ne acaba zeynel in. hiç duymamıştım

evet kuzum bugündü

hoşbulduk huzurummm nasılsın

pine hakkında hayırlısı canım. olmadı yarın bir kan tetsi yaptır

canım ilk anda ona karar verdik ya hiç bir isim sıcak gelmiyor şimdi. tabi kesin değil hala bakınıyoruz. dikkatimizi çeken başka isim olmazsa berk olacak inşallah. allah o ismin sıcaklığını veriyor insana. normalde ben hiç berk gibi isimleri sevmezdim. sanırım rabbim belli bir isme ısındırıyor anneyi. anlamı ne acaba zeynel in. hiç duymamıştım

pine hakkında hayırlısı canım. olmadı yarın bir kan tetsi yaptır

bakalım kuzum amin

Geri