Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu adamın hem filmlerine hem yaptıgı iğrençnliklerden midem bulanıyo..
çocuk fikirleriyle birsürü izleyini var..
bigün bi ropörtajında benim bi kız arkadsım vardı yanımdayken yere düştü..ayrıldım..çok komikti daha sevemedim kızı diyo..
bu konusmasından sonra nefret ettim bu adamdan..şahan dan bahsediyorum

bu adamın hem filmlerine hem yaptıgı iğrençnliklerden midem bulanıyo..
çocuk fikirleriyle birsürü izleyini var..
bigün bi ropörtajında benim bi kız arkadsım vardı yanımdayken yere düştü..ayrıldım..çok komikti daha sevemedim kızı diyo..
bu konusmasından sonra nefret ettim bu adamdan..şahan dan bahsediyorum

Şahanın filmleri banada hiç komik ve cazip gelmiyo mağlesef.
böle bi röpartajmı vermiş. ıyyyy

haftasonu koçişin kızce ile randevusu var
geriliyorum yavaştan yavaştan
sabahta rüyamda hülya avşarı gördüm hee 😀

hım bizde son günlerde gerginiz ben size anlatamadım tabi bana misafirliği geldı ya bunlar o kadr üzdülerki beni kızlar kısaca özetlıyorum haksızmıyım

şimdi ben onlara bezeleye ve taze fasulye yaptım pılav ıkı cesıt salata sarma ve tavuk sote tapacaktım ama kayınpederımn canı et istedi neyse eşimi hemen yolladım çarşıya söylemesi ayıp paramızda pek yoktu 🙁(( neyse yemekler yendı caylar kahveler ıcıldı kurabıyeler yendı kayınvalıdem herzamnkı gıbı eşimin gecmişiyle ilgili potlar kırdı ya ben eşimin gecmısını konuşmak zorundamıyım canım babanen yani sonra yataklarıın hazrladım yatagı begnmedıler ıyımı dedim bnm yatakta yatın yatmadılar neysekı ama sabh bız gıdnce yatmış kayınvalıdem o gun bugundur anlyıcanz eşime cok kızgınım annesini susturmadıgı ıcın ve bnm ınadım ınat cok soguk davranıyorum

Geri