Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende gelirim kızlar, geçen sefer biliorsunuz ameliyat yüzünden gelememiştim
buradaki arkadaşlığımızın çok özel olduğuna inanıyorum ben, herşeyimizi paylaşabiliyoruz ki yeri geliyor en yakın arkadaşına bile anlatamadığın olaylar oluyor.

Kesinlikle değerlendirmeleri farklı oluyor çünkü.En azından benimkiler öyle.
Erkek arkadaşları var ama sözlü,nişanlı en önemlisi evli değiller.Anlamıyorlar beni.
Mesela akıllarında evlenince buluşmalara gidemicem gibi bir mantık var.
Ne alakaysa sanki evlendim hapishaneye girdim.Yarın buluşacağız ve bende gideceğim.
Eşim anlayışla karşıladı tabiyki ama bu arkadaşlarımda vayy be tepsiki yarattı :cal:

yetti gari mii :D:D bende bi olsamda kurtulsam diye dua ediyorum molaa molaaa istiyorum

ay canıma yetti artıkın bu mola yaaa 😀 valla kocacımında canına yetti 6gün ya koskoca 6günn 😀

anacım sen bir regl ol ondan sonra dersin amma uzadı bu mola yaaa dersin baka gör 😀

kızlar allah sızı ne yapmasın emı ıkı defa okudum ne dıyor bunlar dıorum

acayip şifreli konuşuruz hiç bişey çaktırmayız hahaha :ohoh:

selam kızlarr:sobe:

işler yoğundu ancak geldimm.. geçen hafta ablamlar geldi kavuştuk çok şükür:dancing: cumartesi ablamlarla foruma gittik ilkkez bebişime alışveriş yaptım çok mutlu oldumm ilk şey olarak emzik aldım bebek yağı aldım ıslak mendil falan.
sonra cumartesi gecesi eşim bi sancılandı sabaha karşı acile kaldırdık:cry: taş varmış iğne yaptılar sancıları geçti yarın doktora götürücem onu takip edilmesi için. sürekli annemlerdeyiz ablamlarda orda olduğu için bitek dün akşam dışarı çıktık az ortaköy gittik dolaştık geldik böylece haftasonu bitmiş oldu.

ÇArşamba işte son günüm ama gene cuma günü yada pazartesi yardıma gelicem sanırım

Buluşursanız ben her türlü gelirim.

selam kızlarr:sobe:

işler yoğundu ancak geldimm.. geçen hafta ablamlar geldi kavuştuk çok şükür:dancing: cumartesi ablamlarla foruma gittik ilkkez bebişime alışveriş yaptım çok mutlu oldumm ilk şey olarak emzik aldım bebek yağı aldım ıslak mendil falan.
sonra cumartesi gecesi eşim bi sancılandı sabaha karşı acile kaldırdık:cry: taş varmış iğne yaptılar sancıları geçti yarın doktora götürücem onu takip edilmesi için. sürekli annemlerdeyiz ablamlarda orda olduğu için bitek dün akşam dışarı çıktık az ortaköy gittik dolaştık geldik böylece haftasonu bitmiş oldu.

ÇArşamba işte son günüm ama gene cuma günü yada pazartesi yardıma gelicem sanırım

Buluşursanız ben her türlü gelirim.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Geri