Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben tekrar gelecegım oralara ama maddı durumumuzu bıras duzelttıkten sonra inşallh ozaman ararım sızı
ben orda olsam gelmek ııcn fırsat yaratırdm burda gusel dostluklar kurduk herseyımızı paylastık kızlar daım olsun ınsallh ve ben sıze guvenıyorum mesela bn eşimle bugunde dek 2 kez kayınvalıdem bır kez kendı sucmdan dolayı tartıstım siza anlattım bna hep olumlu seylerle ıcmı rahttınız yangına korukle gıdıp bnı uzmedınız

Ben gelmek için elimden geleni yaparım kızlar.Kayınvalidem konusunda bana en büyük desteği siz verdiniz.Sizlerle paylaştım asla aileme çevreme arkadaşlarıma sıkıntımı yansıtmadım.Buna gerek kalmadı çünkü sizler beni rahatlattınız.Doğru yönde adım atmamı sağladınız.En önemlisi beni anlıyorsunuz.Çünkü farklı olsakda biriz.Ben bunu kalben hissediyorum.

ayy ben katılmak istiorum yarışmaya
çok fazla ojem yok gerçi
birde resim yüklemeyi bilmiorum ve ben bu lingi kaybederim evde bulamam kiii

Ben gelmek için elimden geleni yaparım kızlar.Kayınvalidem konusunda bana en büyük desteği siz verdiniz.Sizlerle paylaştım asla aileme çevreme arkadaşlarıma sıkıntımı yansıtmadım.Buna gerek kalmadı çünkü sizler beni rahatlattınız.Doğru yönde adım atmamı sağladınız.En önemlisi beni anlıyorsunuz.Çünkü farklı olsakda biriz.Ben bunu kalben hissediyorum.

bende gelirim kızlar, geçen sefer biliorsunuz ameliyat yüzünden gelememiştim
buradaki arkadaşlığımızın çok özel olduğuna inanıyorum ben, herşeyimizi paylaşabiliyoruz ki yeri geliyor en yakın arkadaşına bile anlatamadığın olaylar oluyor.

kızlar babam dıyorkı senın su eskı arabayı satalım yenı araba alalım ben bayramda cok arastırdım yılbasndan sonra dusecek dedıler şöyle temız ıkıncı el araba arıyorum olurda cevrenzde olursa haber vern bana babam gıder alırız dıyor ama ben babama kıyamm kendım kredıyle alacagm:araba:

Geri