canım anam kurban bayramnda hemen zorla yedırrdı bna
bnmde yanıma eşim geldı calısmıyor bugun evde duramaış yat dınlen dımı işte yok illa gelıp bakacak bi ama akşam olsun bizde koçişle böyle olaım D014 ösledim ya kızlar hani biz 1 hafta bıras lımonıydıkya sarılınca eşimle çok agladık oda agladı nasıl özlemısım
slm kızlar bir yarışmamız var katılmak istermisiniz ayın en güzel ojeli meleğini seçiyoruz katılmak için yapmamınz gerekneler ojelerinizin yada ojeli tırnaklarınızın resmini çekip bana mesaj yolu ile ulaştırabilirsiniz
ben tekrar gelecegım oralara ama maddı durumumuzu bıras duzelttıkten sonra inşallh ozaman ararım sızı
ben orda olsam gelmek ııcn fırsat yaratırdm burda gusel dostluklar kurduk herseyımızı paylastık kızlar daım olsun ınsallh ve ben sıze guvenıyorum mesela bn eşimle bugunde dek 2 kez kayınvalıdem bır kez kendı sucmdan dolayı tartıstım siza anlattım bna hep olumlu seylerle ıcmı rahttınız yangına korukle gıdıp bnı uzmedınız
nicki sana bişey sorabilir miyim:örgü:
şimdi ben istifa edicem bu cuma vericem dilekçemi ama ihbar süresini çalışacağım
ve ihbar sürem ocağın ikinci haftası oluyor o zamanda ben 3üncü seneye girmiş oluyorum ve tekrar yıllık izin hak ediorum, işten ayrılırken bana onun parasını vermeleri gerekir değil mi?