B
baldem
Forum Okuru
cok afedersn ama yüzsüzlüğün bu kadarı koklucakmış
ah vbende almak isteyen kısımdayım 2-3kiloya ihtiyacım var canım...nasıl aldın sen kiloları
gel seni koklayayımmı diyor hey allahım ya bu kayınvalideler artık iyice şaşırdı...iyi yine sen bişey dememişsin şekerim ben olsam delirridim heralde..böyle şeylere gıcık oluyorum
al bendende okadar tesadüfcüm
oğullarını kıskanıyorlar baldem benden ilk defa dün akşam farkettim beni seviyor kayınvalidem ona şüphem yok ta içten içe oğlunu kıskandığını farkettim. Balık aldık onlara gittik o balıkları kızartırken salatayı ben yaptım balıkları yedik birşey demedi balık bitti salata birazcık kaldı salatadan bir çatal daha aldı salata tuzsuzmu olmuş dedi kimse birşey demedi sonra balık bitince farkettim salata tuzsuz olmamış mı dedi eşime eşimde yoo değil deyince bozuldu biraz sonra ben tuz getireyim isterseniz dedim yok gerek yok dedi ama eşimin beni tutması çok hoşuma gitti kızlarr
Allah razı olsun canım... Çok şükür seninki geçici bir durum.
ay baldem kusura bakma içimden ne dedim ç ü ş aranıza alıp yatırsaydınız sizde 🙂 delim ne insan utanır kapı önünden geçmeye bile o vurmuş anne onun işi var bel geleyim deseydin
bunlar ne zor insanalr ya herbiri farklı
eşim kapıyı açtı, sarıldı annesine
sonra dedi ki; hadi sen yat benim burda gül gibi karım var, yanımda biri olunca karımı görmemiş gibi hissediyorum biraz hasret gidereyim dedi🙂))
bende iyi geceler, Allah rahatlık versin dedim yattım🙂))
tesadüfcüm, bence de kıskanıyorlar bide benimkinin kocası yok bence onun da bir etkeni var
evlerimizin arasında 10 - 15 km var
herşeyde kaynımı değil eşimi arıyor, gel beni alışverişe götür
gel ben hastayım, misafir gelicek baldem gelsin biraz yardım etsin
halbuki kaynım bekar