Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla bende senin gibi düşünüyorum herkes çok normasin diyor ama bana göre hiçte değil yok hamilemisin yok şu kendimide fiziksel değişik sanıyorum evlendiğimden beri kalçalar felan sanki genişledi bacakalrım tombullaştı gibi geliyor şuan itibair ile 60 kg ayın birinde başlıcam şubat sona kadar 3 aylık düzgün bir şekilde plates ve boğaz dur politiası 5 kg vermem lazım ya

sahil sen kılosun evlennce fızıksel degısmler kotu oluyor🙁(((ben lahana suyuna basladım 🙂arada elma sırkesı yudumluduom sıcak suyun ıcnde seker yok tuz yok kızlar bırde zayıflamak ısteyenler ıcın soyluyorum ılşk once sıfır tuz ancak vuzuttakı tuzn verdıgı sıskınlıgı oyle atabılırız sonra kılo vermeye baslamayalıyız ama mumkun olmuyor kı bu iş yernde mecbur yemek yıyoruz🙁

tesadüfüm canım sen hap kullansan

ay baldem kusura bakma içimden ne dedim ç ü ş :pirt: aranıza alıp yatırsaydınız sizde 🙂 delim ne insan utanır kapı önünden geçmeye bile o vurmuş anne onun işi var bel geleyim deseydin

bunlar ne zor insanalr ya herbiri farklı

pinecim canım geçmiş olsun, 1 müsibet 1000 nasihattan iyidir derler ya
bundan sonra eşin çamaşır ve bulaşık makinası konusunda yorum yapmaz🙂)
adet oldun mu sen bu arada, gelişme var mı?

oğullarını kıskanıyorlar baldem benden ilk defa dün akşam farkettim beni seviyor kayınvalidem ona şüphem yok ta içten içe oğlunu kıskandığını farkettim. Balık aldık onlara gittik o balıkları kızartırken salatayı ben yaptım balıkları yedik birşey demedi balık bitti salata birazcık kaldı salatadan bir çatal daha aldı salata tuzsuzmu olmuş dedi kimse birşey demedi sonra balık bitince farkettim salata tuzsuz olmamış mı dedi eşime eşimde yoo değil deyince bozuldu biraz sonra ben tuz getireyim isterseniz dedim yok gerek yok dedi ama eşimin beni tutması çok hoşuma gitti kızlarr

Maşallah diyelim. inşallah hep öyle olur...

baldemcim yok artıııkk diyorum
ya bu kaynanalar neden böyle yaaa
neden biraz da karşı tarafı düşünüp olaya onların gözüyle bakmayı denemiyolar ki yaa
sanki kendilerine yapılsa hoşlarına gidicek

kızlar sıze bır sey anlatıcam şimdi benm iki kızkardeş çocukluk arkd. vr kardeş gibi büyüdük onlarla biri evlı eşiylede eşim cok samimi ailecekte cok ıyıyz neyse gecen gün beni kız arkd.bekar olan aradı telde aglıyor cok uzulmuş bellı konuya seni uzmek ıstemıyorum bu konularda cok hassassın ama kendımı senın yerıne koydm bu yuzden soyleyecegım dedı eniştesi için yanı evlı olan kız kardesınn eşi (eşimin o kadr yakın arkd.)buna bır fotograf gondermıs fotografta sarısın uzun saclı bır kız var boyle acık secık bır foto cekılmıs meger bunu bana benzettmış demış hanı soyle oysa sılsın fotoyu salak sankı ben oyle foto cekılıp nete koyarmısımgıbı tabı onada baskası soylemıs meger eşim olayı duyunca benım sakın adam cıldırdı adamn dukkanı bastı esıp gurlemıs bır gorsenız ama ben eşim duymasın dıye ona kımın soyledıgın soylemedım dün tesaduf bu ya o söyleyen adamı cocugu gordum cunku bnden kucuk ve bna ozgecmıste asık olan bır cocuk aramzda 3 yaş var🙂 cocugun resmen agzına ettım kıbarca bu sefer arkd.eşine soylemıs oda eşine kız benı aradı kıza bgırıp cagırmıs tabı bna gucu yetmıyor kardeşi aradı dıyor aglıyor cok uzmus nasıl sınır oldum ya hem suclu hem guclu

Geri