Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay kızlar bende c.çtesi yerleri silerken pis suyu tuvalete boşaltayım derken bez içinde kalmıs aktı gitti

valla bende senin gibi düşünüyorum herkes çok normasin diyor ama bana göre hiçte değil yok hamilemisin yok şu kendimide fiziksel değişik sanıyorum evlendiğimden beri kalçalar felan sanki genişledi bacakalrım tombullaştı gibi geliyor şuan itibair ile 60 kg ayın birinde başlıcam şubat sona kadar 3 aylık düzgün bir şekilde plates ve boğaz dur politiası 5 kg vermem lazım ya

cok afedersn ama yüzsüzlüğün bu kadarı koklucakmış

ah vbende almak isteyen kısımdayım 2-3kiloya ihtiyacım var canım...nasıl aldın sen kiloları

gel seni koklayayımmı diyor hey allahım ya bu kayınvalideler artık iyice şaşırdı...iyi yine sen bişey dememişsin şekerim ben olsam delirridim heralde..böyle şeylere gıcık oluyorum

pinecım geçmiş olsun canım hiç yoktan iş çıkmış başına

bende almak isteyen gruba giriyorum püskevit ile aldığım kiloları verdim evlenince 2 kilo vermişim ya zaten zar zor almıştım

al bendende okadar tesadüfcüm

oğullarını kıskanıyorlar baldem benden ilk defa dün akşam farkettim beni seviyor kayınvalidem ona şüphem yok ta içten içe oğlunu kıskandığını farkettim. Balık aldık onlara gittik o balıkları kızartırken salatayı ben yaptım balıkları yedik birşey demedi balık bitti salata birazcık kaldı salatadan bir çatal daha aldı salata tuzsuzmu olmuş dedi kimse birşey demedi sonra balık bitince farkettim salata tuzsuz olmamış mı dedi eşime eşimde yoo değil deyince bozuldu biraz sonra ben tuz getireyim isterseniz dedim yok gerek yok dedi ama eşimin beni tutması çok hoşuma gitti kızlarr

Allah razı olsun canım... Çok şükür seninki geçici bir durum.

ne güzel kibarca uyarılmışız kızlar yaa çok hoşuma gitti valla teşekkür ederiz bidaha site adı vermeyiz daha dikkatli oluruz bundan sonra