Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım bebek odası yapıcakmısınız? yoksa sadece beşik tarzı bişey alıp ilerdemi yapıcaksınız?
fiyatlar filan nasıl.

aslında almak istemiyordum. borçlar biter bitmez yeni borç çıkmasın istemiştim ama .şimdi benim gardırobum 4 kapaklı bize zor yetiyor sadece beşik alsam olmuyor yani bebek içinde dolap almam lazım. o yüzden almışken takım alayım dedim. zaten boş odamız var. bunun gibi bişey beğendim kii ilerdede kullanabilsin allah nasip kısmet ederse.

bu en uygunu 3000 tl ye geliyor. fiyatlar burdan başlıyor 5bine kadar giidyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
günaydın kızlarrrrr

hafta sonu çok güzeldi dinlendim azıcık:eller:

ama sümüklüy oldu yani yine nezlee:uhh::uhh:

sizden ne var ne yok:yemek::yemek:

Günaydın canım. Hafta sonu bende dinlendim. Ufak çaplı misafir ağırladım. Temizlik yaptım. Puzzle yaptım. vEEEE iki gün boyunca 2 den önce kalkmadım 🙂 Çok dinlendim...

aslında almak istemiyordum. borçlar biter bitmez yeni borç çıkmasın istemiştim ama .şimdi benim gardırobum 4 kapaklı bize zor yetiyor sadece beşik alsam olmuyor yani bebek içinde dolap almam lazım. o yüzden almışken takım alayım dedim. zaten boş odamız var. bunun gibi bişey beğendim kii ilerdede kullanabilsin allah nasip kısmet ederse.

Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral bu en uygunu 3000 tl ye geliyor. fiyatlar burdan başlıyor 5bine kadar giidyor.

Canımm çok güzel. ben çok beğendim. Benimde bebişim olursa aynen bende bu şekilde almayı düşünüyorum. Beyaz ve bu tarz bişey. Bu tarz birşeyi sağlam olursa 10-12 yaşına kadar rahat kullanır. Yatak yanları flan çıkar ozaman çok güzel olur.

Günaydın canım. Hafta sonu bende dinlendim. Ufak çaplı misafir ağırladım. Temizlik yaptım. Puzzle yaptım. vEEEE iki gün boyunca 2 den önce kalkmadım 🙂 Çok dinlendim...

ohhh maşallah baya dinlenmişsin kızçeee

ne güzel yaşasın tatilllll

Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral bu en uygunu 3000 tl ye geliyor. fiyatlar burdan başlıyor 5bine kadar giidyor.

canım çok güzelmiş bende çok begendm ama yatagı en fazla 2-3 yaşına kadar yatabilir ve 1-1bucuk yaşından sonra yataga yatırman alman zor olacakmış gibi geldi bana..yatağı daha değişik alabilirsin gibi geldi bana canım ama yinede çok begendim bende..sadece kullanış açısından söyledim canım

evet canım o beşik kısmı çıkıyor. o çekmeceler komidin oluyor yatak tek kişilik yatağa dönüşüyor. bu yönden kullanışlı. bencede çok cicili bicili bişeyi sonradan kullanamaz o yüzden böylesi daha mantıklı. odasındaki aksesuarları bebeğe uygun yaparım. sonradan değiştirirz büyüyünce.

günaydınlar bebişler nasılsınız?
haftasonu nasıl geçti
ay dün evde bir sürü iş buldum kendime dışarda çalıştığımdan çok yoruldum valla ev kadınlığı ne zormuş.

evet canım o beşik kısmı çıkıyor. o çekmeceler komidin oluyor yatak tek kişilik yatağa dönüşüyor. bu yönden kullanışlı. bencede çok cicili bicili bişeyi sonradan kullanamaz o yüzden böylesi daha mantıklı. odasındaki aksesuarları bebeğe uygun yaparım. sonradan değiştirirz büyüyünce.

bencede canım. perdelerini falan şimdi böle bebek odası için seçersin cicili bicili bir kaçta süs filan acayip güzel olur. kapı dolaplarına stiker falan yapıştırırsın. gözümde canlandı çok güzel olur gerçekten.

günaydınlar bebişler nasılsınız?
haftasonu nasıl geçti
ay dün evde bir sürü iş buldum kendime dışarda çalıştığımdan çok yoruldum valla ev kadınlığı ne zormuş.

günaydın tatlım hoşgeldin..

evet evde olmak banada kafayı yedirtiyo hep iş yapıyorum bir türlü oturamıyorum..her dakika bir iş buluyorum kendime maalesef..

Geri